Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi 30-50 évesen is a szüleivel , vagy csak egy albérletben lakik az bohóc a nők szemében?
41
Én peldaul ennyit keresek. Es diplomám sincs. (SSC.ben dolgozom)
43
Nem. Hitelem van, nekem is! 10M volt az önerő
" És mit kezd az önerővel? Abból még nem vesz lakást, a hitelhez ingatlanfedezet is kell. Sokaknak ez sem adott"
Hát te hülye vagy. Az ingatlan fedezet a megvásárolt ingatlan lesz. Nem kell még az önerő mellé plusz ingatlan. Jó reggelt, az emberek így vesznek lakást. Nem sokan tudják zsebből kiperkálni. Én is így vettem, ha nem veszek fel hitelt, kb. sose tudtam volna megvenni, mert gyorsabban növekedtek az árak, mint a megtakarításom.
Mint mondtam, vagy buta, vagy lusta, vagy mindkettő az illető. Te a butát gyorsan kipipáltad ezzel a hozzászólással.
45
Ezt nem tudtam
Lehet tudnék is venni lakást, 30 millióm van már.
48
Pénzügyi tudatoaságnak hívják! Szívesen adok tanácsot priviben, és hogy milyen esetben, milyen banknál érdemes lakáshitelt igényelni. (Nem, nem vagyok pénzügyi tanacsadó, vagy ilyesmi, semmilyen erdekem nem.fuzodik semmihez, csak a szakmám miatt ertek hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!