Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfi 30-50 évesen is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi 30-50 évesen is a szüleivel , vagy csak egy albérletben lakik az bohóc a nők szemében?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 12:57
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
17%
#10 vagyok, kivéve az utolsót
2023. máj. 28. 13:21
 12/54 anonim ***** válasza:
71%

Hogyha valaki 50 éves koráig kizárolag a szüleivel élt, nagyon nehezen fog máshoz alkalmazkodni. Mi több, nagy valószínűséggel randija se volt soha, ami miatt extrém nehéz a párkeresés.

Azt sem értem, ha valakinek 50 évig így jó volt, miért akar pont most változtatni rajta?

2023. máj. 28. 13:22
 13/54 anonim ***** válasza:
61%

"Tehát akkor mégiscsak az anyagi helyzete miatt lesz vonzó egy férfi."

Nem. Attól, hogy önálló, fizikailag és érzelmileg.

2023. máj. 28. 13:27
 14/54 anonim ***** válasza:
14%
Puzsér elmondta, hogy ez a következménye az túltolt feminizmusnak.
2023. máj. 28. 13:34
 15/54 anonim ***** válasza:
15%

Mitől lesz számodra önálló valaki?

2023. máj. 28. 13:35
 16/54 anonim ***** válasza:
63%

Számomra (nem objektív!) az az önállóság, hogy magamnak intézem a dolgaimat, és nem vagyok másokra rácuppanva.

Erről olvastam, hogy általában egy kapcsolatban a nő lesz a "menedzser", aki intézi a dolgokat. Aki tudja, mi kell a boltból, mi van befizetve, hol a zokni, a papír, a tej, stb. A férfinak minderre nem kell gondolnia.

Na nekem az az önálló, aki a saját életének a menedzsere. Egyik munkatársnőm a szüleivel él, és ebédig nem tudja, anyuka mit csomagolt neki, nekem ez... fura és idegen, és nem az én életem.

Az érzelmi pedig más. Nekem introvertáltként a szőr feláll a hátamon, mikor olvasom, hogy valaki azért lakik otthon, mert ha hazamegy az üres lakásba, "nincs kihez egy szót szólni".

2023. máj. 28. 13:44
 17/54 anonim ***** válasza:
25%

Na de aki a szüleivel él, az neked miért egyértelmű, hogy nem önálló?

2023. máj. 28. 13:50
 18/54 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalat. Női és férfi oldalról. Ebben nem látok különbséget.
2023. máj. 28. 13:54
 19/54 anonim ***** válasza:
3%
Az incel kisfiúk vigasztalják magukat azzal, hogy azért nincs nőjük, mert otthon/albiban laknak. Pedig ott valami más gond lesz…
2023. máj. 28. 14:41
 20/54 anonim ***** válasza:
66%

Mindjárt megsajnálom, hogy minimálbérre nem kap lakáshitelt... Miért keres minimálbért?

Én nem vagyok alapvetően anyagias, sose mástól vártam, hogy felemelje az életszínvonalam, hanem magamnak biztosítom, de tanult, normálisan fizető nőként miért kellene gyakorlatilag a legaljával kezdenem, és az ilyen ember milyen alapon formálna rám igényt?

2023. máj. 28. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!