Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttként miért érzem azt,hogy kevés vagyok bármelyik nőhöz?
"Volt mindig régebben barátnőm néha kalandoztam is igaz nem k....tam végig a fél világot.A leghosszabb kapcsolatom 6.5 év volt"
Akkor nem igazán értem mi bajod.
Ha több kapcsolatod is volt miért aggódsz?
Szarul nézel ki már?
Nálam ez a helyzet. Régebben volt barátnőm (igaz életemben csak egy, az is 3 évig), meg egy alkalmi "kapcsolatom".
De amúgy soha nem érdekeltem a nőket, átnéztek rajtam, leszartak, nem izgatta őket a jelenlétem.
Azért szökőévente egyszer-kétszer volt, hogy bepróbálkozott nálam egy csaj, vagy legalább adott valami jelet, hogy szabad a pálya, de ez tényleg ritka volt.
Azóta erősen leromlott a külsőm, nem is próbálkozik nálam senki és jelet sem kapok, hogy esetleg nekem érdemes lenne.
20/
Nem hallottál még olyat,hogy a baleset lelki dolgokat von maga után?
21/
Kérdés kinek mi a szar kinézet,vékony testalkatú vagyok bár ez sosem volt gond,mások elmondása szerint jóképű is.Isten igazán mindig így néztem ki annyi csak,hogy mivel az idő telik mindig kicsit öregebb az ember.Most pl változásra ha olyanra gondolsz elhízás vagy ilyesmi még csak hajlamom sincs elhízásra pedig eszek elég sokat.
24/
Mi a férfi?Szerintem sokan nem tudják pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!