Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha felnőttként csak ennyire vittem?
Fiatal felnőtt vagyok, 33 éves. Néhány rövidebb, pár hónapos futó kaland mellett egy komoly párkapcsolatom volt. Van tanult szakmám, biztos, kényelmes, itthonról végezhető állásom, hazai viszonylatban közepesen erős fizetéssel.
Mégis, mindössze annyit értem el eddig, hogy 5 év bérlés után tavaly tudtam venni hitelre egy 45m2-es budapesti lakást. Unokatesóm pincér, Ausztriában dolgozik, tehát semmi tanult szakma, ő ezt mégis ezt már 5 évvel korábban elérte - igaz korábban is lépett ki a munkaerőpiacra. Most házasodnak a párjával és költöznek házba. Én itt vagyok ennyi idősen komoly kapcsolat nélkül, vírus miatt egyedül bezárva a lakásba.
Elég, ha akkor házasodsz majd, amikor ők válnak és felezik a házat ;)
Mindenki élete más, életritmusa, lehetőségei és életeseményei. Nem összehasonlítható.
Ennyi idős koromban 90 nm Zuglói lakás, 10 éves hàzasság két gyerek.
10 évvel azután a váláskor 40 mm lakás, 1.1 trabi.
50 évesen 67 nm lakás, A6 és még két gyerek.
Most 66 vagyok, egyedül, albérlet, nyugdíj, betegen.
Ne parázz semmin, ne versenyezz, élj!
Garancia semmire sincs.
37 évesen még mindig albizok, nemrég kértem meg a barátnőm kezét és igent mondott. Valszeg gyereket is albiban fogunk nevelni.
Tudod, kérdező, a nők nem "há csak ennyire vitted, teeee?" alapon működnek.
Vannak anyagias nők és férfiak, de őket hagyd meg egymásnak. Jobb anyagi helyzetből indulsz a párkeresés terén, mint én, úgyhogy szedd össze magad!
Hitel nekem sem nagy rajta, rettegek az ilyesmitől (eladósodás) több mint fele önerővel szálltam be. Azt godolom anyagilag mindig felelős döntést hoztam idáig.
Elég picsogós lett ez a kérdés, sajnos néha magam alatt vagyok, valószínű az egyeüllét miatt. Valakivel sokkal könnyebb lenne azt hiszem.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mind elolvastam, segítettetek.
8: én ezzel úgy vagyok, hogy ragaszkodom legalább egy teljesen saját ingatlanhoz, mert nem bízok ma már a párkapcsolatokban. Amit a 2-es idős úr leírt (köszönöm), az is elég ijesztő, pedig ő még az előző rendszerben nevelkedett, ahol nem mosták a nők agyát azzal, hogy minden férfi egy szemét, neki meg minden alapjogon jár, amit kitalál.
Nekem kell a biztosíték, hogy válás esetén se az utcán kössek ki, mert a fain jogrendszer mindent a nőnek ad. Ha az én nevemen van, akkor nem tudják elvenni sem. Ezért ha meg is házasodom, nem fogom eladni csak azért, hogy nagyobbat vehessünk. Inkább gyűjtünk, nem nagy a lakás, de van két normális szoba.
Én vagyok az egyik öreg a vagyontalan.
Te nem a lakásba vagy bezàrva a vírus miatt, te magadba vagy bezàrva a bizalmatlanság miatt.
Nagyon kemény fegyház!
Isten ments, hogy a példámat kövesd, csak ebben a jobbra-balra fel-le ökörhugyozàsos életemben sokkal több boldogság volt, mint a legtöbb embernek.
És NEM amiatt lettem albérlő a végére.
Volt abban nagyképűség, önteltség, tévedés, balszerencsék sorozata, stb.
Egyetlen lehúzós nő volt, de nem szándéka volt az, csak így pörgött ki a kerék.
Voltam már klinikai halott is: TÉNYLEG nem viszel semmit magaddal!
Lazulj egy kicsit, élj!
Annàl jobb nem tud történni.
Ja: az osztozáskor csak a növekmény feleződik!
Amid most van, az (annak értéke) neked életed végéig külön vagyonod marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!