Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem volt tini barátnőm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem volt tini barátnőm és nem szereztem tapasztalatot attól még lehet barátnőm felnőttként?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy elvárásaik vannak a lányoknak.
2021. szept. 13. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Napi incel rinyam megérkezett. Hányszor kérdezed még meg?
2021. szept. 13. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Minden incel azzal kezdi, hogy nem volt meg baratnoje es nagyok az elvarasok. Kerdezd meg mi lett beloluk.
2021. szept. 13. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Honnan tudod, mik az elvárások, a többi incel mondta?
2021. szept. 13. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bizony. Sokaknak nem volt barátnője tini korában és lett neki felnőttként.

Pld nekem is. Tinédzser koromban nagyon szégyenlős zárkózott személyiség voltam. Nem hogy barátnőm de még barátom se volt nagyon. De 25 éves koromban valahogy kibontakoztam. Lett barátnőm, feleségem. Manapság már semmi problémám sincs ellenkező nemet "hódítani".

2021. szept. 13. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, a páromat 28 éves szűzként ismertem meg, kiderült hogy nem nyomorék hanem csak magasak voltak az elvárásai. még imponált is :)
2021. szept. 13. 17:15
 6/7 moozygoo ***** válasza:
100%
Lehet, nekem is huszonévesen lett meg az első komoly kapcsolatom
2021. szept. 13. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Mert miért ne legyenek nagy elvárásaik? Ők is csak egyszer fiatalok, mint te. Csak nekik van némi előnyük és használják is. :DDDD Figyelj, eleve tizenévesen minden csak az aktuális tinisztárba szerelmes. Utána ez persze elmúlik, utána jönnek az alfák. Utána pedig a házasság-gyerek, stb, főként egy gazdagabb idősebb pasival. Ha te egyik kategóriába sem tartozol bele, akkor így jártál...:DDDD
2021. szept. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!