Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ha ovódásként volt barátnőm, és felnőttként számtalan prostival szexeltem már, de felnőttként nem volt párkapcsolatom, akkor én most incel vagyok vagy sem?🤷🧐🙄
Gondoltam felteszem a nap vicce kérdését.
A poén hogy én is csak sejtem a helyes választ
Mily megkönnyebbülés ezt hallani
Zene füleimnek 😀
Az első kettő hülyeséget ír! Az incel az akinek a személyisége vagy rossz külseje miatt nem lesz soha senkije. Te a prostinak fizettél a szexert. Vagyis nem foglalkozott volna veled ha nem fizetsz.
Incel vagy. 😎
Várjál 3#!
Oviban volt baratnőm, úgyhogy a "soha senkije" rész nem áll meg
Most akkor mi is van?
(Én sem álltam meg röhögés nélkül amúgy a válaszomat, mint ahogy a kérdés kiírását sem:)
Akkor inbach vagy :)
(Involuntary bachelor)
37F incel
Köszönöm bölcsességed 37f incel!
Rád lehet számítani itt
És miért nem lett barátnőd fel nőtként mi volt veled a baj kérdező?
És hány éves vagy?
28 vagyok számít ez?
A baj az lehet hogy férfiként megszülettem, velem legalábbis ez a baj.
Világéletemben csakis párkapcsolatot szerettem volna egy olyan nővel akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Aztán egyedülálló nőt nem találni az országban, nemhogy barátnőt.
És igen, ennek ellenére nem vetem meg a szexet, ha ez csak prostival lehetséges akkor azzal fogok.
Namost a kérdés az az hogy incelnek számítok-e ezzel?
Bármilyen egyértelmű, mégis könnyűszerrel cáfolható, tök poén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!