Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan tini párkapcsolatod, amihez foghatót felnőttként sem sikerült kialakítani?
Ha igen, hány éve történt a szakítás?
Van valami kiváltképp erős emléked az együtt töltött időszakból?
szerintem tiniszerelemhez hasonlót felnőtt korban csak nagyon szerencsés emberek élnek át
21-22 éves kor felett már nagyon elmaterializálódnak a kapcsolatok, kinek milyen munkája, végzettsége, kocsija, diplomái, lakása van, nem igazán érzelmi alapon mozognak ezek a dolgok
3 - as, ez szerintem is így van. :(
Köszönöm a válaszokat, jó őket olvasni. :)
19 évesen volt egy 18 hónapos kapcsolatom. Az tiszta szerelem volt oda vissza. Azóta volt hosszabb és komolyabb kapcsolatom, ahol szintén megvolt a szerelem, de a kettőt nem lehet összehasonlítani.
Eltelt 10 év azóta és még mindig összeszorul a hasam, amikor meglátom, pedig teljesen más emberek lettünk (hisz felnőttünk).
Az biztos, hogy csak olyan nővel lépem majd meg a családalapítást és a házasságot, akivel ezt az érzést űberelni tudjuk. Amennyiben nem találok több ilyet, akkor ez a két aspektusa kimarad az életnek részemről.
De az is lehet, hogy csak tini korban van olyan erős érzés és nagy vágyakozás a szerelemben. Szóval ez agyi dolog.
Az biztos, hogy tini korban még csak az a fontos, hogy tetszen az illető. Később már a pénz is dominál, mit dolgozik, van-e lakása, milyen autója van.
"21-22 éves kor felett már nagyon elmaterializálódnak a kapcsolatok, kinek milyen munkája, végzettsége, kocsija, diplomái, lakása van, nem igazán érzelmi alapon mozognak ezek a dolgok"
Igy van. 21 felett a nők már a pénzre mennek, úgy 35-40 éves korukig. Én meg ettől behányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!