Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány?
19 éves vagyok, és még nem volt kapcsolatom. Nem azt mondom, hogy "nekem muszáj találni valakit" de elnézve a mai társadalmat, egy átlag embernek sokkal hamarabb van már párja.
Amit rólam tudni lehet, hogy átlagos a testalkatom, 184 cm mgas vagyok, semmi kirívó nincs rajtam. Debrecenben élek, így elég nagynak kellene lenni a városnak, és mégis.
Külsőre természetesen nekem is van ideálom, de nyílván nem várom el hogy úgy nézzen ki a lány, az csak pulsszpont.
Lehet személységemből adódóan, de főleg hobbijaim miatt nem vagyok eljárós, buliba egyenesen nem is akarok menni.
Vagy egyből elutasítást kapok, vagy ha beszélgetni kezdünk is facebookon, eltűnik egy idő után. Lehet én vagyok maradi, de szeretem előbb megismerni az embereket, nem egyből egy hét után randira hivni. Mit csináljak máshogy?
1. mert nem nézel ki elég jól
2. mert introvertált vagy
3. mert nem hajtasz rá azonnal egy lányra, így barátzónába kerülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!