Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza egy lány ha?
-nem ismer annyira, és nem is akar jobban megismerni
-nem vagy szimpatikus a számára. Lehet hogy helyes vagy a magad szemébe, de ő nem lát annak.
(Én is úgy vagyok vele, hogy egy tipikus ,,helyes'' fiú hagyjon engem békén, én is elszoktam őket küldeni mert ők a nyomulósabb, menőbb, egoista fajták.) vagyis általában a mai világban..
-lehet valami rossz szót szóltál neki, amit megjegyzett és nem akar veled semmit.
-vagy esetleg direkt azért hogy még tovább udvarolj neki, és majd talán később akar elmenni a randira. Mert úgy gondolja még nincs itt az idő, vagy nem készült még fel rá hogy veled töltse azt az időt, esetleg fél.
Nem akar és kész. Lehet, hogy mások szerint helyes vagy, lehet szerinte nem. Lehet, hogy a lány nem akar kapcsolatot, vagy más tetszik/ jobban tetszik neki. Nehéz, de ezt el kell fogadni.
Bepróbálkozhatsz még egyszer, hátha már megbánta, hogy visszautasított, de ne erőltesd, ne legyél túl nyomulós!
És fogadd el a véleményét!
Ha elfogadod, akkor lehet, hogy meg fog kedvelni mint barát, később pedig megszeret. Tapasztalat. Ha láttam, hogy egy fiú nagyon próbálkozik, évek múlva nagyon megsajnáltam és most legjobb barátom.
Úgyhogy te neked kell dönteni, hogy a ti jelenlegi kapcsolatotokhoz mérten mi lenne a legjobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!