Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza minden lány egy ronds fiút?
Egyènenként változó.
Én egyébként gyakran látok az utcán olyat, hogy egy szép lány ronda fiúval jár, de tényleg a "ronda" is egy relatív fogalom. :D
Meg az a "ronda" fiú esetleg lehet valami komoly értéket/tehetséget is képvisel és nem csak a külső, ami számít szerintem.
Bár lányoktól halva jobb, ha egy srác van legalább annyira jóképű/igényes, hogy ne legyen tőle rosszul az illető.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha egy fiút nem tartok vonzónak avagy nincs meg a kémia köztünk, akkor nem lennék a partnere. Ezt el kell fogadni. Szerintem te sem lennél egy lánnyal, akihez nem vonzódsz. (még ha modell is)
Ezen egy kicsit gondolkozz el, és talán így jobb színben fogod látni a dolgokat.
Nincs, olyan,hogy ronda!
Mindenkiben van valami szep!
Amikor egy ronda fiúra gondolok a kérdést elolvasva az elképzeléseimben megjelenik egy nyomi csávó aki megkérdi a neki tetsző lányt hogy elmenne-e valahova vele.
Na most amikor én ezt elképzelem akkor nem igazán látom a srác testi adottságait, arcát semmit. Csak egy alak. Ami viszont erősen kirajzolódik a képzeletemben az az akció. Az hogy hogyan kérdezi meg a lányt.
És általában ha egy "ronda" srácról van szó aki ilyen kérdést tesz fel akkor elhiheted nekem a srác nem valami magabiztos, hanem inkább ügyetlen, idegesitő "nyögd már ki mit akarsz" tipus. És ez senkinek nem jön be.
A külsőn lehet változtatni, illetve a "ronda" az egy elég szubjektiv dolog. A probléma inkább a kisugárzással van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!