Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 20 évesen az a legnagyobb kihívás, hogy legyen egy párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Lassan úgy érzem lehetetlen kihívás. Többször kipróbáltam különböző társkereső alkalmazásokat ( Tinder, Badoo), de hamar, 1-2 napon belül rájöttem, hogy ez nem az én világom. A felszínes kommunikálások halmaza volt. Bevallom őszintén kicsit magamnak valóbb típus vagyok, ami eléggé megnehezíti a dolgomat , de úgy gondolom , hogy valamiért mostanság nagyon nehezen alakulnak ki a párkapcsolatok. De sebaj én vagyok Ted Mosby női változata, és várok a csodára.
2019. febr. 15. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

"Miért van az, hogy 20 évesen az a legnagyobb kihívás, hogy legyen egy párkapcsolatod?"

Mert még gyerek vagy, nem éltél még a felnőttek önálló felelősségteljes munka világában.

Lesznek még ettől nagyon problémáid is, mint a társkeresés, ha jönnek a számlák, be kell vásárolni, háztartást kell vezetni, gyerekkel kell majd foglalkoznod..stb.

2019. febr. 15. 10:16
 2/6 Karena26 ***** válasza:
Mert a társadalom rádnyomja ezt a torz világképet, és még túl fiatal vagy ahhoz, ellent tudj neki állni, megtaláld önmagad, a saját kis ösvényedet a dzsungelben.
2019. febr. 15. 10:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Humoros, hogy rögtön támadni kell az embert. Már egy ideje külön élek a szüleimtől, és a saját keresetemből tartok fent mindent. Amúgy is , szerintem érződik, hogy képletesen írtam, hogy ez a legnagyobb kihívás :)
2019. febr. 15. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Képletesen?! Én meg képletesen mondom, hogy amilyen az Addjoninsten, olyan a fogadjisten.

Tudod, nem matekórán vagyunk, hogy képletekben irkáljunk.

Az, hogy te képtelen vagy minden információt megosztani, arról te tehetsz. Én csak arról alkotok véleményt, amit olvasok.

Ja, és még nem írtam le az olvasottak alapján, hogy nem kell 20 évesen világfájdalmas Szűz Máriát játszani, csak mert nincs kapcsolatod.

Gondolom még soha nem fogalmaztad meg magadnak nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.

Nem a csodára kell várni, csodák nem léteznek! Te magad vagy saját életed alakítója!

2019. febr. 15. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 éves vagyok, de ebben igazad adok neked

Könnyebb össze hozni egy saját tervet, például autó vásárlás, jogsi vagy nyelvvizsga stb . Ezek teljes mértékben rajtad függnek, hogy teszel e értük, nem mondja egy autó, hogy bocs vezessen engem más. Míg egy kapcsolathoz kettő kell, és nem rajtad áll az egész, hanem a másikon is áll vagy bukik . Ezért nehéz szerintem.

2019. febr. 15. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Baratsag extrakkal teljesen ok. Nehogymar korletozzon vki a fiugyujtesemben :D

N

2019. febr. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!