Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora kihívás egy "hétköznapi", normál felfogású, lehetőleg elvált, vagy gyermeket nem akaró férfit találni?
Köszönöm a kedves választ.
Évek óta voltam együtt az akkori párommal, együtt terveztük leélni az életünket, valami azonban nem működött köztünk mégsem. Nincs harag köztünk, a gyerekkel törődik.
Én építem az életem tovább, dolgozom, tanulok mellette.
A gondolkodásomról, rolam pedig akkor tud meg valaki többet, ha beszélget velem.
de ez ellentmondás.
mert azt írod gyermeket nem akaró férfi,de ha összejön veled akkor mégiscsak kap egyet.
Csak egy kérdés volt. Alfa özvegy, akinek volt kapcsolata alfája és nem éri be zétával, sőt még bétával sem.
Tudsz engedni az elvárásaidból? Egzisztencia, végzettség, kinézet, életkor? 2 perc alatt találnál valaki. Jobb ha nem engedsz. Milyen kapcsolat lenne, amit te rangon aluliként élnél meg. Tönkretennéd. Macska van eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!