Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora kihívás egy "hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora kihívás egy "hétköznapi", normál felfogású, lehetőleg elvált, vagy gyermeket nem akaró férfit találni?

Figyelt kérdés
30 alatti nő vagyok, egy kisgyermekkel, sokak szerint elég komoly gondolkodású, jó és rossz tulajdonsággokkal megáldva, viszont folyamatosan falakba ütközöm a párkapcsolat témában. Kezdem azt hinni, hogy az életem egyedül élem le, mert nem találom meg a hozzám hasonló, "másik énem ".
2018. szept. 30. 21:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Én most válok éppen ...

28/F

2018. szept. 30. 22:00
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
Baba, szerintem inkább te vagy fordított, xarabb helyzetbe. Te vagy az, aki a kutyának se kellesz kölökkel, meg már szült testtel.
2018. szept. 30. 22:12
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves választ.

Évek óta voltam együtt az akkori párommal, együtt terveztük leélni az életünket, valami azonban nem működött köztünk mégsem. Nincs harag köztünk, a gyerekkel törődik.

Én építem az életem tovább, dolgozom, tanulok mellette.

A gondolkodásomról, rolam pedig akkor tud meg valaki többet, ha beszélget velem.

2018. szept. 30. 22:16
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb helyzetben vagyok, ezt tudom. Viszont irreális elvárásaim sincsenek.
2018. szept. 30. 22:19
 5/20 anonim ***** válasza:
45%

de ez ellentmondás.

mert azt írod gyermeket nem akaró férfi,de ha összejön veled akkor mégiscsak kap egyet.

2018. szept. 30. 22:36
 6/20 A kérdező kommentje:
Mozaikcsalàd kifejezés is létezik. Én is kapok, ha a férfi elvált, vagy nem volt házas, de van gyermeke.
2018. szept. 30. 22:40
 7/20 anonim ***** válasza:
16%
Alfa özvegy vagy?
2018. szept. 30. 23:25
 8/20 A kérdező kommentje:
Miért ezt a stílust üti meg a többség?
2018. szept. 30. 23:35
 9/20 anonim ***** válasza:
63%
Egyedülálló férfiként nem akarok több gyereket. Miért akarnék összebútozni veled? Szeretem a függetlenséget. Nem bántásként írtam. Lehet sokan gondolkoznak hasonlóan.
2018. szept. 30. 23:36
 10/20 anonim ***** válasza:
19%

Csak egy kérdés volt. Alfa özvegy, akinek volt kapcsolata alfája és nem éri be zétával, sőt még bétával sem.

Tudsz engedni az elvárásaidból? Egzisztencia, végzettség, kinézet, életkor? 2 perc alatt találnál valaki. Jobb ha nem engedsz. Milyen kapcsolat lenne, amit te rangon aluliként élnél meg. Tönkretennéd. Macska van eladó.

2018. szept. 30. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!