Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kövér férfival vagy kövér nővel élni cikibb normál testalkatúként?
egyik nemben sem vonzó a kövérség, de férfiként cikibb.
egy nőnél könnyebben fogható hormonproblémákra, ami a férfiaknál jóval ritkább. tehát egy kövér férfi nagyobb eséllyel csak zabál és nem mozog, ami igénytelenség.
számomra a férfikövérség nem elfogadható.
A férfiak egyszerűbbek szexuálisan, őket 90%-ban a látvány, a másik kinézete indítja be. A női szexualitás bonyolultabb, több benne az érzelem, a nők a másik tökös-férfias személyiségétől, egzisztenciájától is beindulnak részben, magyarul nem muszáj adonisznak lenni, ha (de csakis ha) más is van a tarsolyban.
Egy dagadt férfi még lehet a nője számára a vicces-tökös-férfias személyisége miatt vonzó és ha mondjuk elért valamit az életben, amik kompenzálják a dagadtságot. Viszont egy kövér nő mit tud felmutatni? Jó esetben kedves, aranyos, normális személyisége van (nem olyan beszédes, akaratos, törtető, mint sok kövér nő), de az sem nagyon kompenzálja, hogy így leszarja a saját testét és egészségét, hogy össze-vissza zabál és nem mozog.
Szóval kövér nővel cikibb élni cikibb normális testalkatú férfiként, mint kövér férfival normál alkatú nőként.
Férfiként gázabb.
Van egy rakás pali, aki szereti a telt nőket, de most a dagadt palit ki szereti
Egy dagadt nőhöz még társul egy borzalmas stílus is, akik gyűlölnek kb mindent, ami él és mozog. A nőtársaikat, férfiakat, mindent.
A nőnek alapeleme, hogy tetszeni akar, ha ez nem működik neki, megszűnik létezni. Onnantól kezdve egy semmi.
Egy férfi ha dagadt, lehet ugyanolyan gusztustalan soványan is, azok a látens leszbi nők, akik meg csak a szépfiúkra buknak, kb annyit is érnek...
Lépjünk túl ezen a ciki dolgon. Nem tudom, miért számít mások véleménye, ha őt szereted.
Exem tipikusan a kövér pasi volt, és amikor vele voltam, akkor kifejezetten a vékonyak táborát erősítettem. Nem volt rajtam fölösleg, még hízhattam is volna pár kg-t, ami azóta megtörtént, de az más kérdés. XD Ő elfogadta magát, hogy kövér, így senki sem szólt be neki érte, voltak barátai. Néha az idegenek írtak csúnyát a neten, de azzal meg nem kell törődni.
Inkább a nárcisztikus személyisége miatt volt ciki vele lenni, de ez nem függ össze az alkatával. Az biztos, hogy csak róla szólt a kapcsolat, és amikor a sarkamra álltam, akkor inkább kidobott. XDD
Mindkettő gáz.
Akár férfi akár nő,egyiknèl se mentsèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!