Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy átlagos testű barátnőm hogy extrém kövér vagyok de normál szintre fogyok, viszont a bőröm nagyon megnyúlik megereszkedik így?
Biztos nem szeretnék emiatt kés alá feküdni.
Így már elfogadnak a nők, hiszen nem vagyok már kövér?
Én végigmentem már ezen egyszer. Sokkal jobban zavar a testem lógó bőrrel, mint kövéren. Ahogy idősödöm, úgy kezd egyre kevésbé érdekelni a dolog. Sajnos amióta a jelen helyemen dolgozok 12 órában (4 nap meló, 4 szabad, 2 nappal, 2 éjszaka), azóta nincs időm mozogni és sajnos visszahíztam jócskán. (bár nem annyira, mint régen voltam)
Azt kell mondjam, hogy a combom közt lifegő bőr sokkal jobban zavart, mint a vastag comb. Ja, és van párom.
Ellenben testi igényekkel indítani... az alkattól függetlenül GÁZ.
26/F
Lassan fogyj!! De tenyleg.
Es egy kicsi maradjon rajtad
..az cuki
50 kg fogyás után tb alapon megy a bőrplasztika. Persze nem bemondás alapján, háziorvos kell hogy dokumentálja.
Egyébként ha most extrém kövér vagy, akkor nem fogsz tudni hirtelen átváltani egy olyan életmódra, hogy gyorsan sokat fogyj. Főleg, ha nem sportolsz. Rendszeres sport esetén pedig nem fog olyan durván megnyúlni a bőr, főleg fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!