Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora kihívás egy "hétköznapi", normál felfogású, lehetőleg elvált, vagy gyermeket nem akaró férfit találni?
Teljesen igazad van. Nagyon nehéz találni. A legtöbb agyilag defektes, vannak olyan szokásai, ideái amelyeket normális ember nem visel el.
A másik réteg csak szexet akar, amint megdugott továbbáll, de azért addig ígérget és lehpzza a csillagokat.
Van egy olyan réteg aki az anyai problémáit kívánja így megoldani, adóságok, lakhatás, stb.
A másiknak ingyen cseléd ingyen kuvra kell. Vagy szexuálisan defektes, impotens, gyorstüzelő, önző, perverz.
Megint más a mentális bajaira keres segítséged a személyedben.
Olyan nagyon ritka aki teljesen hétköznapi gondolkodású, anyagilag, mentálisan rendben. Hosszú távra keres, szeretetet akar adni és kapni, a szexualitása is normális.
Aki minden szempontból rendben van az kapcsolatban van, vagy ha egy kapcsolatba kerül akkor a nő mindent megtesz hogy ott is maradjon.
Szurkolok neked, nem reménytelen, az én párom is megtalálta :)
A "normális" 30as férfiak nagy része házasságban/kapcsolatban van. A maradék rész együttesen teszi ki azokat, akik jelenleg nem is szeretnének komoly kapcsolatot, valamilyen szempontból nem jó választás és a fent maradó kisebb hányad aki valamilyen kapcsolatból/házasságból lépett ki és megfelelne.
Tehát egyszerűen csak kusebb a számuk.
Máaik oldalról közelítve pedig a kisgyermek ami kizárja egy csoportot.
Van aki egyáltalán nem szeretne gyereket, van aki nem akarja másét nevelni és olyan is akad, aki csak félne, hogy mindig csak a második lesz a sorban, "befurakodó" vagy "pótlék" státuszban.
Én a férfi oldalról tudom nézni. 10 éve váltam el. Komoly kapcsolat reményében ismerkedtem. A nők akikkel összejöttem szintén komoly kapcsolatot akartak.
A kapcsolatban 1-2 hónap után derültek ki olyan dolgok amik számomra nem elfogadhatók. Túlzott anyagiasság, pszichés zavarok, laza erkölcs, hűtlenség, lustaság, igénytelenség. Ilyenkor szakítás lett a vége mert én nem akarok megváltoztatni senkit, én úgy szeretném szeretni a nőt amilyen, a hibáival együtt.
Így alakult hogy a 10 év alatt volt 14 kapcsolatom. A mostani már 3 éve tart és még ugyanúgy szeretem, még a hibáit is.
Szóval elég sok békát meg csókolni ahhoz hogy valamelyik királyfi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!