Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora kihívás egy "hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora kihívás egy "hétköznapi", normál felfogású, lehetőleg elvált, vagy gyermeket nem akaró férfit találni?

Figyelt kérdés
30 alatti nő vagyok, egy kisgyermekkel, sokak szerint elég komoly gondolkodású, jó és rossz tulajdonsággokkal megáldva, viszont folyamatosan falakba ütközöm a párkapcsolat témában. Kezdem azt hinni, hogy az életem egyedül élem le, mert nem találom meg a hozzám hasonló, "másik énem ".
2018. szept. 30. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
A gyermektelen 30 körüli nőknek is nehèz talàlni. Egyszerűen kevès a normàlis fèrfi.
2018. okt. 1. 00:02
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen igazad van. Nagyon nehéz találni. A legtöbb agyilag defektes, vannak olyan szokásai, ideái amelyeket normális ember nem visel el.

A másik réteg csak szexet akar, amint megdugott továbbáll, de azért addig ígérget és lehpzza a csillagokat.

Van egy olyan réteg aki az anyai problémáit kívánja így megoldani, adóságok, lakhatás, stb.

A másiknak ingyen cseléd ingyen kuvra kell. Vagy szexuálisan defektes, impotens, gyorstüzelő, önző, perverz.

Megint más a mentális bajaira keres segítséged a személyedben.

Olyan nagyon ritka aki teljesen hétköznapi gondolkodású, anyagilag, mentálisan rendben. Hosszú távra keres, szeretetet akar adni és kapni, a szexualitása is normális.

Aki minden szempontból rendben van az kapcsolatban van, vagy ha egy kapcsolatba kerül akkor a nő mindent megtesz hogy ott is maradjon.

Szurkolok neked, nem reménytelen, az én párom is megtalálta :)

2018. okt. 1. 00:51
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, mi a helyzet a megjelenéssel..?
2018. okt. 1. 01:07
 14/20 anonim ***** válasza:

A "normális" 30as férfiak nagy része házasságban/kapcsolatban van. A maradék rész együttesen teszi ki azokat, akik jelenleg nem is szeretnének komoly kapcsolatot, valamilyen szempontból nem jó választás és a fent maradó kisebb hányad aki valamilyen kapcsolatból/házasságból lépett ki és megfelelne.

Tehát egyszerűen csak kusebb a számuk.

Máaik oldalról közelítve pedig a kisgyermek ami kizárja egy csoportot.

Van aki egyáltalán nem szeretne gyereket, van aki nem akarja másét nevelni és olyan is akad, aki csak félne, hogy mindig csak a második lesz a sorban, "befurakodó" vagy "pótlék" státuszban.

2018. okt. 1. 10:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha ez valóban ilyen negatív módon működne, nem lenne egy mozaikcsalàd sem, nem lennének "boldog" családok, akik egymásra találtak, tehát nem hiszek nektek.
2018. okt. 1. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Én a férfi oldalról tudom nézni. 10 éve váltam el. Komoly kapcsolat reményében ismerkedtem. A nők akikkel összejöttem szintén komoly kapcsolatot akartak.

A kapcsolatban 1-2 hónap után derültek ki olyan dolgok amik számomra nem elfogadhatók. Túlzott anyagiasság, pszichés zavarok, laza erkölcs, hűtlenség, lustaság, igénytelenség. Ilyenkor szakítás lett a vége mert én nem akarok megváltoztatni senkit, én úgy szeretném szeretni a nőt amilyen, a hibáival együtt.

Így alakult hogy a 10 év alatt volt 14 kapcsolatom. A mostani már 3 éve tart és még ugyanúgy szeretem, még a hibáit is.

Szóval elég sok békát meg csókolni ahhoz hogy valamelyik királyfi legyen.

2018. okt. 1. 13:46
 17/20 anonim ***** válasza:
A normalis ferfiak mar mind hazasok es gyerekuk van. Tudom, mert en sem talaltam senkit, aki nem taho es notlen (es gyerektelen). Na jo, 1-2 biztosan bujkal itt-ott. Csak ne gorcsolj ra. :) Valaki majd jon.
2018. okt. 2. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
30 alatti, szerintem relatíve csinos, gyermektelen, önálló, független, nem elvált, mentálisan és mindenhogy stabil nő, aki nem keres sem expótlékot, sem apapótlékot is alig találok fordítva mindezeknek megfelelő férfit. Sajnos kevés igazi férfi van, és itt egyáltalán nem külsőre gondolok, a kekeckedők kedvéért. Minden második férfi tökéletesen megfelelne nekem külsőre.
2018. okt. 2. 16:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kisgyerekkel esssélyed nincsen. Evvan. Kár volt elválni / nem megfelelően párt választani.
2018. okt. 2. 16:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia.Ha gondolod beszélgethetünk.Én nem tudtam irni neked.Az általad felsoroltakba beleillek.
2018. okt. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!