Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy felnőttként már nem annyira "élénk" a szerelem?
Figyelt kérdés
sokszor veszem észre huszas-harmincas párokon, hogy szinte sosem mutatják ki semmiben az érzelmeiket egymás iránt, sokszor úgy viselkednek mintha idegenek lennének. nem csak azok akik régóta együtt vannak, az új kapcsolatokban is maximum pár hétig tart az elején amíg még ölelkeznek, megcsókolják egymást és szavakkal kifejezik a szeretetüket, aztán egyszerűen lecsillapodik és abbahagyják. ismerek ilyen korú párokat akik azt mondják jó ha havonta egyszer szexelnek, alig beszélgetnek, nem szeretnek közös programokat szervezni, örülnek ha a másiknak programja van és nélküle lehetnek otthon. aki ilyen kapcsolatban él ugyanúgy szerelmes, mint a fiatalabbak?2018. okt. 11. 16:10
1/5 anonim válasza:
Emberfüggő. Ha az életed passzívan éled, valószínűleg ez lesz.
Én 20as éveim elején éreztem valami visszaesést de utána rájöttem, csak mert nem megfelelő partnerekkel próbáltam. Ha megfelelő a partner, akkor a mindenféle tapasztalat miatt, ha gyakorlod magad, csak egyre jobb lesz.
2/5 anonim válasza:
Kinél hogy, láttam már hetven éves párt, ahol tombolt a szerelem. Tiniket lepipálva.
3/5 anonim válasza:
Eddigre az emberek nagytöbbsége rájön, hogy a szerelem nem az, aminek a lányregények és a popzenék hazudják.
4/5 anonim válasza:
Nem mindenki éli a nagy szerelemben az életét, vannak, akik megelégszenek a nem lángolós szeretettel/szerelemmel is.
5/5 anonim válasza:
Felnőttként is ugyanolyan élénk a szerelem. Még 40 évesen is. Én is azt hittem, hogy 30 évesen azért volt más, azért maradt ki a kézremegés meg lábremegés meg pillangók a gyomorban, mert érettebb voltam. Mígnem 40 évesen újra elkezdett remegni a kezem és a lábam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!