Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e olyan esetet, amikor valaki a gyermekkori szerelmével jött össze felnőttként?
Én ilyen vagyok. És eszméletlen nagyot csalódtam. Fél évnél tovább nem tartott. Persze nem azt mondom hogy akkor már nem is lehet, minden kapcsolat más és más. Köztünk 8 év van. Amikor ő volt 17, én a barátnőmmel (9 évesen:D) kiabáltunk fel az ablakába hogy "Klissztóóóóf!" Kicsivel több mint 4 éve összejöttünk. De teljesen másképp látja az ember a gyerekkori szerelmét. Sokkal jobb emlék maradt volna számomra ha meg sem próbáljuk, és a gyerekkori áhitat (ami évikig fent állt:D) marad meg...
De mindezektől független ha Te ilyen helyzetben vagy kedves kérdező, drukkolok. :))
Igen! Anyukám barátnője...
Álltalános iskolában szerelmesek boltak egymásba(férjével) persze nem jártak.....
Közép iskolaban minden nap mentek a postára és adták fel a leveleket ismétlem :"MINDEN NAP" majd összejöttek.... Össze házasodtak. Van három lányuk.... A harmadik beteg kb 3-4 éves de ő nem fog sokáig élni már ez is egy csoda..
És hatalmas szerelemben élnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!