Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismertek-e olyan esetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek-e olyan esetet, amikor valaki a gyermekkori szerelmével jött össze felnőttként?

Figyelt kérdés
Lehetséges ilyen? Ha igen, lehet ebből hosszú távú és komoly kapcsolat?

2016. febr. 9. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok. És eszméletlen nagyot csalódtam. Fél évnél tovább nem tartott. Persze nem azt mondom hogy akkor már nem is lehet, minden kapcsolat más és más. Köztünk 8 év van. Amikor ő volt 17, én a barátnőmmel (9 évesen:D) kiabáltunk fel az ablakába hogy "Klissztóóóóf!" Kicsivel több mint 4 éve összejöttünk. De teljesen másképp látja az ember a gyerekkori szerelmét. Sokkal jobb emlék maradt volna számomra ha meg sem próbáljuk, és a gyerekkori áhitat (ami évikig fent állt:D) marad meg...

De mindezektől független ha Te ilyen helyzetben vagy kedves kérdező, drukkolok. :))

2016. febr. 9. 16:18
 2/3 anonim válasza:

Igen! Anyukám barátnője...

Álltalános iskolában szerelmesek boltak egymásba(férjével) persze nem jártak.....

Közép iskolaban minden nap mentek a postára és adták fel a leveleket ismétlem :"MINDEN NAP" majd összejöttek.... Össze házasodtak. Van három lányuk.... A harmadik beteg kb 3-4 éves de ő nem fog sokáig élni már ez is egy csoda..

És hatalmas szerelemben élnek!

2016. febr. 10. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
szeretnék ilyet magamnak
2016. márc. 19. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!