Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm szerelmével járok.
Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek a osztályban nagyon tetszett egy srác aki ugyan úgy nekem is tetszett, megszerettem. Elkezdtem járni vele erre pedig a barátnőm mondta, hogy igazából szerelmes belé.... Ezerszer megkérdeztem szereti-e és mindig azt mondta nem... Nem tudom mit tegyek, nagyon haragszik rám... Nem akartam soha semmi rosszat neki és azt sem tudtam szereti mert letagadta, hanem nem kezdtem volna járni vele, így is nehezen mondtam igent... Valahogy kitudnék vele bélülni?2015. febr. 2. 13:42
1/12 anonim válasza:
"Ezerszer megkérdeztem szereti-e és mindig azt mondta nem" Nem neked kell békülnöd, az Ő hülyesége volt nem a tiéd.
2/12 anonim válasza:
Ha a srac teged valasztott akkor semmi joga beleszólni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem ő a legjobb barátnőm, neki nem én vagyok de nagyon jól megvoltunk eddig, most pedig beszélni sem akar, nem is köszön, nem ír vissza sehol... Nem csinálhatnék valamit, hogy kevésbé legyen mérges?
2015. febr. 2. 13:50
4/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, 12? Ha csak titokban volt szerelmes a srácba és nem tett semmit azért, hogy legyen valami a dologból akkor nem tudom milyen jogon várhatja el, hogy senki más ne legyen vele együtt.
Igazi hülye, HP lesz a barátnődből és már most is az. Hagyd rá.
5/12 anonim válasza:
Ha ő a legjobb barátnőd, akkor milyen a többi? Azok még vernek is? Ha elszeretted volna a barátját, még érthető lenne a dolog, de így egyáltalán nincs igaza. Ha nem te lennél a sráccal, akkor sem járna vele, gondolom.
6/12 anonim válasza:
Az élet kegyetlen, de ő miért nem tett semmit, hogy megszerezze magának a srácot? Igazából nem tettél semmi rosszat, a barátnőd nem tudta, hogy mit csinál, úgyhogy legfeljebb önmagára lehetne mérges, nem rád. Ha nem akar kibékülni veled, akkor hagyd, bármennyire is nehéz, majd idővel talán észhez tér.
7/12 A kérdező kommentje:
Igazábl nagyon jószívű, kedves, megbízható lány :) nagyon szeretem őt épp ezért szeretnék valahogy kibékülni vele, azt hitte tetszik ő is a barátomnak ezért lehet talán ennyire mérges. Igaz nem tett semmit, hogy megszerezze őt, én sem mert tudtam fájna neki de nem gondoltam ennyire :(..
Egy ideig még próbáltam távolságot tartani a barátomtól, hogy nehogy összevesszünk de aztán nagyon jóban lettünk és ez lett a vége. Remélem hamar kibékülünk
2015. febr. 2. 14:36
8/12 Metaladyy válasza:
Figyelj. Gyerekes es nevetseges viselkedes reszerol, ne foglalkozz vele. O kene odamenjen hozzad, hogy figyelj ne haragudj hulyeseg volt. Ha nem teszi, akkor annyit is ert, mert egy fiu miatt eldob egy baratsagot.
9/12 anonim válasza:
Éretlen gyereklányok mérik a féltékenységük mértékével a szerelmet. Ő most féltékeny, tehát úgy érzi, szerelmes. Toll a fülébe! Amíg adva volt a lehetőség, nem élt vele, most akkor nyaljon sót!
10/12 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá (mondjuk ne egy szünetben hanem suli után) és kérd,hogy beszéljetek róla,mert neked fontos az ő barátsága. Nyugodtan legyél őszinte,mondd el neki,amit nekünk, szerintem ez jobb módszer, mintha ráhagynád,feltéve ha tényleg fontos a barátsága. Azt,hogy nem tetszik neki a srác,valószínű sértődöttségében mondta, mert biztos fáj neki,hogy ő nem kellett a srácnak,te viszont igen. Szerintem próbáljatok őszintén beszélni a dologról,mint barátnő a barátnővel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!