Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek letezik olyan h egy pasi az elso szerelmével marad orokre?
Nem ördögtől való dolog, és egyáltalán nem hihetetlen. Vannak ilyen férfiak. Többek közt a férjem is:) Én vagyok az első szerelme, de már nem csak a szerelme, hanem a felesége is. Még nem volt 21 amikor összejöttünk. Velem vesztette el a szüzességét, és 1 hónapra rá töltötte a 21-et. Addigra már megkérte a kezem, és 22 éves volt amikor összeházasodtunk.
Az egy hülyeség, hogy minden pasi ágyból ágyba ugrál, és kiélés címén átmegy a fél városon. Persze vannak ilyenek is, de nem mindenki vágyik ilyen életre. Az én férjem se vett volna el, ha kalandozni akart volna. Megtehette volna tizenévesen, házasodnia sem kellett volna 22 évesen ha nem akarta volna. Ő egyszerűen nem a trófeagyűjtő típus. Csak azt sajnáltam, hogy nem előbb ismertem meg...akkor nekem is ő lett volna az első.
Ha a barátod kiélős típus lenne, akkor olyan életet élne, nem ragadna le 21-2 évesen egy komoly kapcsolatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!