Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőttként miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként miért érzem azt,hogy kevés vagyok bármelyik nőhöz?

Figyelt kérdés
Minden nő olyan magabiztosnak talpraesettnek látszik és én félek,hogy nem érek fel hozzájuk.

2023. máj. 22. 10:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
22%

Mert a nők nagy része arcoskodik a semmire is.

Ha fel akarsz csípni egy nőt, akkor gondolj arra, hogy bármennyire is elő tudja adni magát, valószínűleg csak az akciós H&M-es bugyijait vinné a kapcsolatba. Aztán igazi, magabiztos alfahímként szedd fel.

2023. máj. 22. 10:55
 2/27 anonim ***** válasza:
26%
Vannak határozatlan, csendes nők is, náluk próbálkozz.
2023. máj. 22. 10:57
 3/27 anonim ***** válasza:
11%
Két határozatlan, tutyimutyi ember még nem fog automatikusan párt alkotni.
2023. máj. 22. 11:10
 4/27 anonim ***** válasza:
67%
Mint ahogy két magabiztos sem lesz automatikusan egy pár.
2023. máj. 22. 11:21
 5/27 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen jól gondolod kérdező! Kevés vagy!
2023. máj. 22. 11:23
 6/27 anonim ***** válasza:
15%
Mert az is vagy.
2023. máj. 22. 11:25
 7/27 anonim ***** válasza:
69%

"Ha fel akarsz csípni egy nőt, akkor gondolj arra, hogy bármennyire is elő tudja adni magát, valószínűleg csak az akciós H&M-es bugyijait vinné a kapcsolatba. Aztán igazi, magabiztos alfahímként szedd fel."

Mesélj, én nőként mire alapozva gondolnám látatlanban egy férfiról azt, hogy ennél többet "hozná" a kapcsolatba? Vagy, hogy többet, mint én?

2023. máj. 22. 11:26
 8/27 anonim ***** válasza:
41%

A férfiak alapvetően társat szeretnének, a nők viszont nemcsak társat.

Egy férfi ezért nem nézi, hogy a nő mit hoz a kapcsolatba, a nő viszont igen. Ennyi. :)

2023. máj. 22. 11:34
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
Fejben dol el. Ha kevesnek erzed magad, akkor az ugy is lesz.
2023. máj. 22. 12:07
 10/27 anonim ***** válasza:
41%

Ez az érzés akkor szokott előjönni a férfiakban, amikor valóban kevesek bármilyen nőhöz.

Van nőd? Nincs. Szeretnél nőt? Igen. Miért nincs nőd? Mert nem kellesz senkinek.

Logikus amit gondolsz.

2023. máj. 22. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!