Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a legfőbb oka annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a legfőbb oka annak, ha valaki felnőttként nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én magamról tudok csak beszélni. Én jelenleg 25 éves fiú vagyok és nem akarok párkapcsolatot, nem randiztam és nem is szexeltem soha senkivel.

Nem is tartom magam normálisnak, szerintem én nem vagyok százas, nincs ki a négy kerekem, ketyós vagyok.

Lelki sérültnek és mentálisan beteg önbizalomhiányos embernek tartom magam, elsősorban a rossz és mérgező családi mintáknak köszönhetően. Rosszul bántak velem a szüleim.

De mutogatni sem akarok másra, egyedül én vagyok hibás, hogy így alakult és nem akarok nyavalygós incel se lenni. Nincs bajom a nőkkel, szeretem és tisztelem őket. 🙂

2022. márc. 13. 13:47
A kérdező szavazást indított:
Nem akar senki mellett elköteleződni egy életen át, a szabadság fontosabb neki.
Mérgező családi minták miatt, amit nem tud felülírni.
Kóros önértékelési és önbizalomhiány miatt.
Mert az életvitelébe és az idejébe nem fér bele egy párkapcsolat, energiája sincs rá.
Mert párkapcsolat nélkül is teljes embernek és boldognak érzi magát.
Mert régebbi kapcsolataiban csalódott szakítás, megcsalás, bántalmazás stb.. miatt.
Mert nincs elég pénze, nincs keresete.
Mert a szüleivel él még együtt és egy anyafiával/anyalányával senki nem akar kavarni.
Mert fél attól, hogy anyagilag veszteségesen jönne ki egy kapcsolatból.
Mert nem nőtt még fel, gyerek szinten van és nem tud felelősséget vállalni magáért és az életéért.
27 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

"Rosszul bántak velem a szüleim.

De mutogatni sem akarok másra, egyedül én vagyok hibás"

Most már felnőtt vagy. Majd ha önálló életed lesz, mindent úgy csinálhatsz majd, ahogy te akarod.

2022. márc. 13. 13:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszerűen elegem lett az emberek manipulációjából, pletykákból, összeesküvésekből stb. Én már barátokat sem igénylek, nem érzem úgy hogy bárki megérné az időmet. Mivel nem vagyok hajlandó senkivel sem annyi törődni hogy abból kapcsolat legyen, nyilván szexuális életem sincsen. Illetve nem is vagyok egészséges, szóval egyértelmű hogy kelletlen vagyok.
2022. márc. 13. 13:56
 3/23 anonim ***** válasza:
12%
Mégis itt nyavajogsz...
2022. márc. 13. 13:56
 4/23 A kérdező kommentje:
3: Nyavaj-nyavaj...🙄🙄🙄
2022. márc. 13. 14:03
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg oka lehet, jó párat leírtál. Bizonyos dolgokon nehéz javítani és van, aki tényleg jobban jár, ha egyedül marad. Ezt nem bántásként írom, így lesz jobb élete.

#3: Itt jelenleg csak te nyavajogsz, a kérdező normálisan leírta, hogy ő miért nem akar. Nem erőlteti magát senkire, nem kér senkit számon.

2022. márc. 13. 14:05
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszerűen nem menne a kompromisszum. Most is idegesítene valaki, ha itt lenne, és érezném, hogy nem tudok magam lenni.

Elméletben jó lenne egy kapcsolat, de gyakorlatban nem menne.

2022. márc. 13. 14:10
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem minden embernek megvan a maga múltbéli sérelme ,sőt rosszabb is a tiednél. Az önsajnálat és a megrekedt depresszív fájdalom a folytonos régi dolgokon való merengés nem segít kilábalni. Próbálj jó érzést kelteni magadban amikor felkelsz, zárd ki a problémákat és napról napra önbizalommal és jó érzéssel leszel telt. Minden a fejben dől el, gyakorolni és kizárni a negatív dolgokat. Próbáld meg!
2022. márc. 13. 14:31
 8/23 A kérdező kommentje:

Bennem is vannak traumák, családi sebek, apám eléggé lerombolta az önbizalmamat. Meg igen, kompromisszumot kellene kötni és nem tudnék teljesen szabad lenni.

Felül kéne írni a mérgező és bántó családi mintáimat, ami rohadt nehéz. Nem mehetnék oda, ahova akarok, nem lennék teljesen szabad stb... Ugyanakkor mégis jó lenne valaki mellett együtt ébredni az ágyban.

Dicsérném őt, bókolnék neki, apró dolgokkal meglepném őt például, közösen filmet néznénk. Villásreggelit bevinni neki, kávét főzni.

Csókolgatni egymást, simogatni, simizni egymást. Kényeztetve felkelteni őt mondjuk orálisan, ilyenek...

Vadul és érzékien szeretkezni a zuhany alatt, az ágyban, a konyhaasztalon, a bokorban, ilyesmi.... Eljuttatni egymást a csúcsig, az orgazmusig...

Csak hát még kisgyerek vagyok és csóri Mórickával senki sem akarok szexelni, párkapcsolatot meg pláne nem.

2022. márc. 13. 14:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem pont ez a bajom. 😆

Csinálnám a kis dolgaimat, de ha itt van valaki, végig kell dugni a lakást. Nekem ehhez semmi kedvem.

2022. márc. 13. 14:46
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szerelmes, de ha szívemből szeretnék valakit, a csillagokat is lehoznám neki az égről.

A világ legboldogabb emberévé tenném és szexuálisan a csúcsok csúcsára juttatnám. Természetesen.. 😊😍😊

2022. márc. 13. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!