Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a legfőbb oka annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a legfőbb oka annak, ha valaki felnőttként nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én magamról tudok csak beszélni. Én jelenleg 25 éves fiú vagyok és nem akarok párkapcsolatot, nem randiztam és nem is szexeltem soha senkivel.

Nem is tartom magam normálisnak, szerintem én nem vagyok százas, nincs ki a négy kerekem, ketyós vagyok.

Lelki sérültnek és mentálisan beteg önbizalomhiányos embernek tartom magam, elsősorban a rossz és mérgező családi mintáknak köszönhetően. Rosszul bántak velem a szüleim.

De mutogatni sem akarok másra, egyedül én vagyok hibás, hogy így alakult és nem akarok nyavalygós incel se lenni. Nincs bajom a nőkkel, szeretem és tisztelem őket. 🙂

2022. márc. 13. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 23 vagyok, férfi.

Alapvetően szeretnék párkapcsolatot, de most nagyon nem érzem magam késznek rá. Nem úgy alakult egy-két dolog az életemben, ahogy terveztem/szerettem volna, nem érzem most túl jól magam a bőrömben, így nem lennék jó társaság, és nem érezném jól magam egy párkapcsolatban. Dolgoznom kell ezen, és ha rendberaktam a dolgokat magamban, akkor majd alakul a magánéletem is.

2022. márc. 13. 14:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a legjobb ellenszere egy nagy ház, külön szintekkel, ahová mindkét fél el tud vonulni egy kis "énidőre". Persze ehhez olyan partner kell, aki nem megy az agyadra (nem pióca), hanem ő is igényli a napi "énidejét". Így olyan mint a mesében. Együtt is vagytok, meg nem is... :D

2022. márc. 13. 14:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én jól megvagyok egyedül, élvezem a saját társaságomat, és szeretem, ha nem kell alkalmazkodnom senki igényeihez.

Ez elméletben nem azt jelenti hogy nem akarok kapcsolatot, de a gyakorlatban mégis ezt jelenti.

Nem zárkózom el az ismerkedéstől, de csak olyannal terveznék bármi komolyabbat, akinek a társasága übereli az egyedüllétet.

Ez viszont nagyon ritka.

2022. márc. 13. 16:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több kell a *napi* énidőnél, ezért nincs kapcsolatom.
2022. márc. 13. 17:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi.

Én eléggé magamnak való vagyok, otthonülős és mióta a világon vagyok, borzasztóan enervált. Ha közös programokra és/vagy barátokhoz, családhoz akarnának ráncigálni, azt nem tudnám elviselni.

Nő létemre marha távol áll tőlem ez a gondoskodó konyha- és házitündér szerep. Főzni kifejezetten rühellek, nem is tudok, magamnak megoldom máshogy, de ezt nyilván egyetlen férfi sem fogadná el szájhúzogatás nélkül. A lakást/házat is leszarom, tőlem nem fog folyton csillogni-villogni, sem szépen, ízlésesen kinézni.

Elég rosszak az adottságaim, így ahhoz, hogy szalonképesen fessek, rengeteg idő és energia szükséges, ami többnyire nincs, ezért a napok 90+%-ában okádék a kinézetem, ami persze szintén elfogadhatatlan. Nem vagyok kellemes, szórakoztató, érdekes társaság, ez sem kompatibilis egy kapcsolattal.

Nálam ilyesmik az okok, másnál mások.

2022. márc. 13. 17:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15. Szőke vagy? Amúgy az itt lévő férfiak többsége magának való.
2022. márc. 13. 18:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

16, sötétszőke ér? Én ugyan világosbarnának mondanám, de a fodrász egyszer kiokosított, hogy ez a helyes megnevezése.

Az itteniekről nem sokat tudok, de élőben épp az ellenkezőjét látom jellemzőnek. A többi dolog (háziasság, "natúran" is esztétikus külső, megnyerő személyiség stb.) pedig ugyanúgy elvárás részükről is, mint a szociálisabb típusok részéről. Ami egyébként teljesen érthető és jogos, nincs ezzel gond, csak én nem tudom hozni.

2022. márc. 13. 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Traumák leginkább.
2022. márc. 13. 20:22
 19/23 A kérdező kommentje:

Ha lenne kapcsolatom, akkor én tuti, hogy nem 100, hanem 120%- ot beletennék a dologba.

De nem akarok egy lánnyal se kiszúrni, hogy ilyen nyomorékkal kezdjenek, mint én. 😂😂😂

2022. márc. 13. 20:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Számomra lehetetlen küldetésnek tűnik, nem igazán értem a dolgok menetét, ezért nem is erőltetem.
2022. márc. 13. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!