Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a legfőbb oka annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a legfőbb oka annak, ha valaki felnőttként nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én magamról tudok csak beszélni. Én jelenleg 25 éves fiú vagyok és nem akarok párkapcsolatot, nem randiztam és nem is szexeltem soha senkivel.

Nem is tartom magam normálisnak, szerintem én nem vagyok százas, nincs ki a négy kerekem, ketyós vagyok.

Lelki sérültnek és mentálisan beteg önbizalomhiányos embernek tartom magam, elsősorban a rossz és mérgező családi mintáknak köszönhetően. Rosszul bántak velem a szüleim.

De mutogatni sem akarok másra, egyedül én vagyok hibás, hogy így alakult és nem akarok nyavalygós incel se lenni. Nincs bajom a nőkkel, szeretem és tisztelem őket. 🙂

2022. márc. 13. 13:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellek a lányoknak, én meg nem erőltetem.

¯\_(ツ)_/¯

21F

2022. márc. 16. 12:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

11 "ha rendberaktam a dolgokat magamban, akkor majd alakul a magánéletem is"

Nincs mire várni, sosem lesz olyan, hogy most minden rendben velem.

2022. márc. 17. 11:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#22: Nem zárkózom el most sem az ismerkedéstől. De jelenleg messze nem ez a legfontosabb dolog, meg a legnagyobb probléma az életemben, sajnos.
2022. márc. 17. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!