Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kevésbé akarnak párkapcsolatot mint a férfiak?
Ha igen miért?
Ha nem miért?
A nők - nagy általánosságban - csak egy konkrét nívójú párkapcsolatot akarnak. Míg a férfiak csak úgy általánosságban kapcsolatot akarnak, darab-darab. Tehát ők nem tudják, mit akarnak, emiatt aztán könnyen köthetnek ki ott, hogy ez se jó, az se jó, de nem tudják, miért.
Pszichés érettségben-képzettségben, önismeretben, mentálisan nagy átlagban 20-30 évvel le vannak maradva a nők mögött.
A nőket a szex jóval kevésbé érdekli. (Másfajta érzéki örömök is vannak ezen kívül bőven...)
Engem az egyetemes műveltség vonz elsősorban egy férfiban. A minőségi, kellemesen és hasznosan eltöltött program(ok) szintén.
Mivel párkapcsolatban is minden rám hárult , így most egyedül könnyebb minden téren.
Meg nőkre jobban igaz az, ha nem kapnak elképzelésüknek megfelelőt akkor inkább maradnak egyedül.
Én is így vagyok. Nem kell púp a hátamra, vagy plusz munka.
A nők között többen vannak, akik önként és tudatos döntés eredményeképp úgy döntenek egyszer csak, hogy nem keresnek többet társat. Könnyebben megvannak egyedül, mint a férfiak, kevésbé van hiányérzetük. Különösen 40 fölött. Elég a netes társkeresőkön megnézni a férfi-nő arányokat, s ez a napnál is világosabban látszik. Nekem az ismeretségi körömben három nő is van, aki a magány mellett döntött, de egyetlen ilyen férfit sem ismerek.
Az már egy érdekes kérdés, hogy miért van ez a különbség a nemek között. Szerintem ennek több oka is van. Az egyik lehetséges ok, hogy váláskor a gyermekek általában az anyjuknál maradnak, így egy elvált nő kevésbé marad magára, mint egy elvált férfi. Egy másik ok, hogy a nők többségének vannak közeli lelki jóbarátai, akik az emberi kapcsolat-igényét kielégítik; a férfiak többségének felszínesebb barátságaik vannak csupán. Egy harmadik ok pedig az lehet, hogy a nőket a csalódások általában lelkileg jobban megviselik, így hamarabb besokallhatnak és azt mondhatják maguknak: köszönöm, inkább nem megyek bele újabb kapcsolatba.
Bocs, de egy csomószor elhangzott itt és csomó más fórumokon férfiaktól arra vonatkozóan, hogy a nők beszélgetni, szellemileg / lelkileg kapcsolódni is szeretnének velük, hogy "Minek? Arra ott vannak a haverjaim."
Szerinted ezek után kinek van kedve bármihez is, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!