Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők kevésbé akarnak párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kevésbé akarnak párkapcsolatot mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

Ha nem miért?

#párkapcsolat #társadalmi nyomás #Kapcsolatkényszer #Akar párkapcsolatot
2022. jan. 4. 05:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és ahogy írták a nők tudatosan nem akarnak.

Lehetne kapcsolatuk, de nem kell nekik amíg nem akarják.

2022. jan. 4. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A számomra elérhető pasikkal rosszabbul járnék, mint egyedül. Akivel szívesen lennék együtt, annál nincs esélyem, mert vagy foglalt, vagy meleg, vagy úgy van velem, mint én a többi férfival.
2022. jan. 4. 08:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert számomra egy kapcsolat attól kapcsolat, hogy teljesülnek benne bizonyos feltételek.

Ez olyan, mintha én nagyon szeretném a csokitortát, erre valaki odavágna elém rendszeresen valami szart, amit a csokitorta receptje alapján csinált meg, csak a csokit mindenből kihagyta. Arra is csak néznék, hogy hát ez meg mi a f...om.

Na, amíg nem kapok rendes csokitortát, megvagyok édesség nélkül, de nem fogom elrontani a gyomrom.

2022. jan. 4. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
7: a modern társadalomban már a nők is egyenlők a férfiakkal, ezért életképessé váltak. Épp ezért nem akarnak már párt. Sok nőt ismerek, egyedül él, és jó neki úgy. Sajnos.
2022. jan. 4. 09:22
 15/20 anonim válasza:
70%

A legtöbb nő az én tapasztalataim szerint pont, hogy akar kapcsolatot. Viszont nagyon válogatósak lettek, ami szerintem nem is lenne baj, ha tudnának ők is minőséget beletenni a kapcsolatba.

Rengetegszer találkoztam már azzal, hogy hisztis, vállalhatatlan nők akarnak kapcsolatot. Nyilván válogatnak, de nem lehet velük mit kezdeni, pont ezek miatt.

2022. jan. 4. 09:54
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
akarnak, csak az elvárások az egekben :D
2022. jan. 4. 10:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem szóval a nők tényleg kevésbé akarnak párkapcsolatot.
2022. jan. 4. 14:11
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Mert a nők önállóbbak.

A pasik hozzá vannak szokva hogy az anyjuk a seggüket is kinyalja, ezért kell nekik egy anya pótlék akit dugni is tudnak.

2022. jan. 4. 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 Jobban akarnak, viszont sokkal könnyebb is nekik, mert minden kicsit is normális nőt több férfi is ostromol egyszerre, így nem szorulnak rá a társkeresőzésre.
2022. jan. 4. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Mi az esetek 99% ában kapcsolatot csak is a sex miatt keresünk pontosabban a folyamatos és stabil elérhetősége végett!

Van az a mondás hogy a férfi kapcsolattal fizet a sexért a nő pedig sexel fizet a kapcsolatért, persze a kapcsolatot kilehet szedni és be lehet helyettesíteni a házassággal!

2022. jan. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!