Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kevésbé akarnak párkapcsolatot mint a férfiak?
Ha igen miért?
Ha nem miért?
Nem, és ahogy írták a nők tudatosan nem akarnak.
Lehetne kapcsolatuk, de nem kell nekik amíg nem akarják.
Igen, mert számomra egy kapcsolat attól kapcsolat, hogy teljesülnek benne bizonyos feltételek.
Ez olyan, mintha én nagyon szeretném a csokitortát, erre valaki odavágna elém rendszeresen valami szart, amit a csokitorta receptje alapján csinált meg, csak a csokit mindenből kihagyta. Arra is csak néznék, hogy hát ez meg mi a f...om.
Na, amíg nem kapok rendes csokitortát, megvagyok édesség nélkül, de nem fogom elrontani a gyomrom.
A legtöbb nő az én tapasztalataim szerint pont, hogy akar kapcsolatot. Viszont nagyon válogatósak lettek, ami szerintem nem is lenne baj, ha tudnának ők is minőséget beletenni a kapcsolatba.
Rengetegszer találkoztam már azzal, hogy hisztis, vállalhatatlan nők akarnak kapcsolatot. Nyilván válogatnak, de nem lehet velük mit kezdeni, pont ezek miatt.
Mert a nők önállóbbak.
A pasik hozzá vannak szokva hogy az anyjuk a seggüket is kinyalja, ezért kell nekik egy anya pótlék akit dugni is tudnak.
Mi az esetek 99% ában kapcsolatot csak is a sex miatt keresünk pontosabban a folyamatos és stabil elérhetősége végett!
Van az a mondás hogy a férfi kapcsolattal fizet a sexért a nő pedig sexel fizet a kapcsolatért, persze a kapcsolatot kilehet szedni és be lehet helyettesíteni a házassággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!