Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőttként miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként miért érzem azt,hogy kevés vagyok bármelyik nőhöz?

Figyelt kérdés
Minden nő olyan magabiztosnak talpraesettnek látszik és én félek,hogy nem érek fel hozzájuk.

2023. máj. 22. 10:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Attól még hogy nincs kapcsolatod nem vagy kevesebb.
2023. máj. 22. 12:52
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát van pár bunkó itt az biztos nem is csodálom,hogy ezt érzem amit érzek.
2023. máj. 22. 14:26
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
Hogy ertve nem ersz fel hozzajuk? Anyagilag, kinezetileg, sikeressegileg vagy hogy? Hogy nezel ki? Sportolsz? Onallo vagy? Van sajat hazad/ autod? Jo munkahelyed van? Mekkora a farkad? Lehet nevettek az utolson de nem vicc. Ezeket gondold at. Ha ezek mind megvannak pozitiv ertelembe akk igazabol mindegyik nohoz felersz az ilyen Vilagsztarok kivetelevel nyilvan.
2023. máj. 22. 17:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nos szntem àtlag vagyok. Nem sportolok. Anyámékkal élek de ennek van oka, autom hàzam sajàt nincs, a munkahelyem jó , àtlagos a farkam. Sajnos nem kellek a nőknek. A legnagyobb gond a szülőkkel élés és a külsőm lehet. Hàt ez van
2023. máj. 22. 23:33
 15/27 anonim ***** válasza:

"Felnőttként miért érzem azt,hogy kevés vagyok bármelyik nőhöz?"

Mert így is van, ha ezt érzed.

Jól érzed egyébként. Ha nem lennél kevés, akkorl enne nőd. Akkor próbálkoznának nálad, akkor mernél te is próbálkoznál. Sőt, akkor alapból úgy nőttél volna fel, hogy sikeres vagy a nőknél, pozitív visszajelzéseket kapsz tőlük és ez az egész folyamat egy töretlen pozitív spirál. De valószínűleg úgy nőttél fel, hogy a nőket, lányokat nem érdekelted, nem akartak a társaságodban lenni, nem keresték a társaságod, nem kaptál tőlük jelzéseket, hogy szabad a pálya, ezért te nem is igazán próbálkoztál, ha meg igen akkor csak kudarc lett az eredmény. Emiatt elkönyvelted magadat úgy, hogy te "kevés vagy a nőknek" és a pozitív spirál fordítva is működik, egy folyamatos negatív visszacsatolás révén jutottál el oda, hogy végül ténylegesen kevés vagy már a nőknek.

2023. máj. 23. 11:59
 16/27 A kérdező kommentje:

15/

Ez nem piont így van abban az időben teljesen más volt minden.Amúgy közép suliban 6 fiú és vagy húszon pár lány osztálytársam volt és a lányokkal mindig jól elvoltam.Félénknek félénk vagyok igen de az én baráti társaságomban nem igazán voltak nők max barátoknak egy két barátnője sőt xy koromig nem is a csajozás érdekelt.Volt mindig régebben barátnőm néha kalandoztam is igaz nem k....tam végig a fél világot.A leghosszabb kapcsolatom 6.5 év volt.Szóval az általad leírt matek nekem sehogy sem jön ki.

2023. máj. 23. 15:30
 17/27 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert felnőtt lettél anélkül, hogy kijártad volna az élet iskoláját. Nem csajoztál, nem ismerted meg a nők lelkivilágát, és gyengéit.
2023. máj. 23. 15:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha voltak kapcsolataid akkor meg miért nincs ömbizalmad? Valaki még 30 évesen is szűz akkor meg mi3rt parázol?
2023. máj. 23. 16:01
 19/27 A kérdező kommentje:

18/

Volt régebben egy balesetem azóta kezdett elszaródni minden.

2023. máj. 23. 21:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez kifogas. Masnak is volt balesete megis tudta tovabb elni az eletet. Mondj egy valos okot.
2023. máj. 23. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!