Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg rendjén van egy ilyen nő?
Senkinek nem kellett még sose, pedig életkorban a fénykorát éli (16-20 éves kor). Aki neki tetszett, az lepattintotta és zaklatásnak élte már meg a közeledését, még szexre sem kellett. Olyan pasiknak meg akik neki nem tetszettek, kellett volna, de csak szexre, vagy komoly kapcsolat után búfelejtő próbálkozásnak, B tervnek.
Egy fiú barátja viszont beleszeret, teljes szívéből oda van érte, neki párnak kellene, de a nő rondának tartja, és emiatt undorítónak ír le vele bármilyen érintkezést. Aztán mikor olyan belátásra tér hogy élni kéne azzal ha valaki végre komolyan veszi, egy idő után kidobja a pasit mint egy koszos rongyot és saját magát állítja be áldozatnak, aztán tovább várja a szexi herceget akinek ő élete szerelme.
41-es: Ezen a pszeudo csajon felnevettem, de jogos.
Amúgy lehet valami ezekben az elvárásokban. Még az exem előtt, amikor szingli voltam, nekem is mondtak rokonok olyan csajokat, akiknek bejöttem, akartak ajánlgatni, de ezek a csajok nekem nem jöttek be. Kicsit kellemetlen volt, ezért nem is kezdeményeztem náluk, nem akartam nekik se rosszat, magamnak se. Aztán megismertem exem, és ő tényleg tetszett.
Aztán szakítás után, mikor már újra nyitottam a nők felé, szintén jöttek olyanok, akikkel lehetett volna több, de valamiért nem tetszettek, így nem erőltettem a dolgot.
Aztán megismertem mostani párom, aki mondani se kell, elképesztően tetszett nekem. És most is ha ránézek, egyszerűen tetszik. Nagyon tetszik. Szóval megérte várni, nem belemenni olyannal, aki nem annyira jön be. Most mennyire rossz kapcsolatom lehetne, így pedig tényleg fantasztikus párkapcsolatom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!