Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg rendjén van egy ilyen nő?
Senkinek nem kellett még sose, pedig életkorban a fénykorát éli (16-20 éves kor). Aki neki tetszett, az lepattintotta és zaklatásnak élte már meg a közeledését, még szexre sem kellett. Olyan pasiknak meg akik neki nem tetszettek, kellett volna, de csak szexre, vagy komoly kapcsolat után búfelejtő próbálkozásnak, B tervnek.
Egy fiú barátja viszont beleszeret, teljes szívéből oda van érte, neki párnak kellene, de a nő rondának tartja, és emiatt undorítónak ír le vele bármilyen érintkezést. Aztán mikor olyan belátásra tér hogy élni kéne azzal ha valaki végre komolyan veszi, egy idő után kidobja a pasit mint egy koszos rongyot és saját magát állítja be áldozatnak, aztán tovább várja a szexi herceget akinek ő élete szerelme.
13-as voltam. Csak ismételni tudom, vagyis másképp fogalmazni ugyanazt.
Mindenki olyan polcra helyezi magát, ahová akarja. Azzal fekszik le és azzal kezd kapcsolatot, akivel akar. És annak küld bugyis, vagy bugyitlan képeket, akinek csak szeretne. Te eldöntheted, hogy akarod-e, hogy a te válladon sírja ki magát egy lány, vagy sem. Ha nem akarod, hogy neked panaszkodjon, ne hallgasd meg! De nehogy már eldöntsd bárki helyett, hogy melyik polcra helyezze magát!
Saját sztori- közel a 30-hoz esett meg velem, hogy a legeslegjobb barátom (annak hittem) szerelmet vallott. Én nem éreztem iránta a barátságon kívül mást. Többször próbálkozott, egyre nyomulósabban, már nagyon kellemetlen volt. Egyszer csak kibuggyant belőle, hogy nem leszek fiatalabb, ne kergessek illúziókat! Aznap beszéltem vele utoljára. Pár év eltelt, de soha, egy percig nem bántam meg, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot. Vérig sértődött, hogy nem adtam neki esélyt. Őszintén, a hideg kirázott annak a gondolatától is, hogy hozzám érjen.
A volt férjem is azt gondolta, hogy ha nincs kedvem és ő mégis leteper, az nem nemi erőszak.
De ráb@szott, mert még a rendőrségen is csak a magáét fújta, így be is ismerte, el is ítélték érte. Bár az 1 év, amit kapott nem váltja ki azt, hogy ezzel tönkretett pszichésen és egy életen át cipelhetem az emlékét.
Jaja nyilván, ha téged megcsalt EGY darab nő, akkor azt jelenti, hogy a négy millárd közül egyikben sem lehet bízni, teljesen logikus és jól alátámasztott érv. Várjunk csak… mégsem. 🤦🏻♀️
Bár ilyet én is tudok: húgomat anno megcsalta a pasija, mert “nem tudott nemet mondani” a kolleginának, szóval ebből egyenesen következik, hogy a férfiakban nem lehet megbízni. Sajnos ilyen ez. :(
29
Most a megcsalást és a te exed minek kevered ide?
A kérdésben lévő nő miért ne lenne megbízható? Mert nem akarja olyannal leélni az életét, akihez nem vonzódik?
Mint írtam, én is voltam ilyen helyzetben. Nekem sem jött össze 18 éves korom előtt semmi, aztán ugyanúgy nyomult rám egy külsőre baromi ronda fiúbarátom. Én is adtam esélyt, mert tényleg elhittem, hogy jobb úgysem lesz. Aztán undorodtam minden szexnél titokban. Ő pedig kiderült, hogy a legkisebb mértékben sem kedves.
Otthagytam, hiába könyörgött és fenyegetett.
Ő is úgy adná itt elő a sztorit, hogy halálosan szerelmes volt, aztán én ok nélkül elhagytam, sőt, meg is csaltam. Holott soha nem csaltam és azért hagytam el, mert hónapok óta csak bántott és nem változott, hiába ígérgette.
Utána még 2 évig nem jött össze nekem normális kapcsolat.
Végül összejöttem a mostani párommal, aki első pillanattól kezdve tetszett, szeretjük egymást, vele vagyok 10 éve.
Soha nem csaltam meg, a közelében sem voltam.
Az egyetlen hiba, amit elkövettem, hogy valaha is esélyt adtam olyannak, akihez nem vonzódtam, és elhittem, hogy mocskos dolog "válogatni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!