Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg rendjén van egy ilyen nő?
Senkinek nem kellett még sose, pedig életkorban a fénykorát éli (16-20 éves kor). Aki neki tetszett, az lepattintotta és zaklatásnak élte már meg a közeledését, még szexre sem kellett. Olyan pasiknak meg akik neki nem tetszettek, kellett volna, de csak szexre, vagy komoly kapcsolat után búfelejtő próbálkozásnak, B tervnek.
Egy fiú barátja viszont beleszeret, teljes szívéből oda van érte, neki párnak kellene, de a nő rondának tartja, és emiatt undorítónak ír le vele bármilyen érintkezést. Aztán mikor olyan belátásra tér hogy élni kéne azzal ha valaki végre komolyan veszi, egy idő után kidobja a pasit mint egy koszos rongyot és saját magát állítja be áldozatnak, aztán tovább várja a szexi herceget akinek ő élete szerelme.
Miért kellene, hogy valaki együtt legyen egy olyan emberrel, akit barátjaként kedvel ugyan, de semmilyen szinten nem vonzódik hozzá? Ettől miért lenne baj az erkölcseivel? Hadd döntse már el az a lány, hogy kivel akar lenni és kivel ne!
Ha neki a "szexi herceg kell, akinek ő élete szerelme", akkor majd megtalálja, vagy sem.
Ha te vagy a történetben a barát, akkor engedd el a sértettséget és lépj tovább!
Nem vagyok a történetben senki. De voltam ilyen helyzetben, hogy a csaj az én vállamon sírta ki magát hogy mindenféle helyes bunkesz darab szarként bánt vele de persze rám nemet mondott. De közben azt mondta hogy a leendő barátnőm nagyon nagyon szerencsés. :)
Odáig nem jutott a dolog hogy esélyt adjon. De az ilyen történetek alapján ami a kérdésemet is inspirálta rájöttm hogy nem is akarom mert csak még nagyobbat rúgnak ilyenkor az emberbe.
Szerintem egyáltalán nincs erkölcsileg rendben hogy ilyen magas polcra helyezi magát, aztán még ő sértődik meg hogy nem kell de akinek meg kellene, abba istenesen belerúg.
Szerintem, meg úgy minden normális ember szerint a nemi erőszak nincs rendben, amit az 5-ös hsz-ben írtál és amivel láthatóan egyetértesz!! 🤮🤮
A csaj pedig olyan “polcra” helyezi magát, amilyenre csak akarja, közöd nincs hozzá. Ha talál hozzá társat, talál, ha nem, hát nem. Ő dolga, nem a tied. El ne hidd már amúgy, hogy te egyetlen fokkal is jobb vagy attól a helyes bunkesztól, miközben itt bólogatsz helyeslően a nemi erőszakra és vérig vagy sértődve, hogy neked ugyan akkor miért nem adott esélyt. Nyilván, mert nem jössz be neki külsőre és mert minden joga megvan azt utasítani vissza, akit csak akar.
Tényleg ennyire megsértette a kis egódat, hogy visszautasított? Dolgozd fel, aztán lépj tovább, mert ez az ovis hiszti elég nevetséges.
Semmilyen nemi erőszakot nem pártoltam.
Csak szerintem más az amikor valakit elkap a saját rokona vagy egy idegen és véresre sérti és más az amikor valaki úgy szexel egyszer a saját barátjával hogy nem volt kedve. Valamint megértem a srác igazságérzetének fellángolását ha a csajnak tudvalevően magas a libidója és másoknak odadobta magát meg képeket küldözgetett de pont vele - azzal az egyetlen emberrel aki értékeli és párjaként tekint rá - nincs kedve szexelni amikor tudja hogy egész héten vágyódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!