Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erkölcsileg rendjén van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcsileg rendjén van egy ilyen nő?

Figyelt kérdés

Senkinek nem kellett még sose, pedig életkorban a fénykorát éli (16-20 éves kor). Aki neki tetszett, az lepattintotta és zaklatásnak élte már meg a közeledését, még szexre sem kellett. Olyan pasiknak meg akik neki nem tetszettek, kellett volna, de csak szexre, vagy komoly kapcsolat után búfelejtő próbálkozásnak, B tervnek.

Egy fiú barátja viszont beleszeret, teljes szívéből oda van érte, neki párnak kellene, de a nő rondának tartja, és emiatt undorítónak ír le vele bármilyen érintkezést. Aztán mikor olyan belátásra tér hogy élni kéne azzal ha valaki végre komolyan veszi, egy idő után kidobja a pasit mint egy koszos rongyot és saját magát állítja be áldozatnak, aztán tovább várja a szexi herceget akinek ő élete szerelme.

2023. máj. 14. 20:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha megalkudtam volna, akkor még mindig vele lennék.

Amúgy mi a helyes, ha bepróbálkozik egy olyan pasi, aki egyáltalán nem jön be? Ha elutasítjuk, akkor felszínesek vagyunk, aztán jönnek majd a macskák, visszakapjuk, hogy ilyen "szemetek" vagyunk. Ha meg adunk esélyt, akkor gyengék vagyunk, amiért megalkudtunk. :D

2023. máj. 15. 00:57
 32/42 anonim ***** válasza:
95%
Oké. További jó szenvelgést, vergődést kívánok neked! :)
2023. máj. 15. 01:01
 33/42 anonim ***** válasza:
22%
Az alap sztoriban semmi különös nincs. Nem mindenkinek jön össze a kölcsönös szerelem. Aztán idővel 3 megoldás lehet. - egyedül marad. - Elfogad egy olyan partnert akibe nem szerelmes. - Valami csoda folytán megjön a királyfi.
2023. máj. 15. 04:12
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
A negyedik lehetőség lemaradt: találkozik egy olyan férfival, akivel kölcsönösen szerelmesek lesznek egymásba…🤷🏻‍♀️ Csak azért, mert idáig nem sikerült, nem jelenti, hogy ezután sem fog.
2023. máj. 15. 10:20
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne jól olyannal együtt lenni aki magára erőltet engem... Az őszinte kapcsolat lehet csak életképes ahól mindenki elégedett többnyire a másik külsejével.
2023. máj. 15. 12:31
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

35

Teljes mértékben így van.

2023. máj. 15. 12:35
 37/42 anonim ***** válasza:
91%
"Nem vagyok a történetben senki. De voltam ilyen helyzetben, hogy a csaj az én vállamon sírta ki magát hogy mindenféle helyes bunkesz darab szarként bánt vele de persze rám nemet mondott. De közben azt mondta hogy a leendő barátnőm nagyon nagyon szerencsés." - Segítek. Ez azért van, mert amúgy nem jössz be neki, csak lelki szemetesnek használ, és jól jön hogy valakinek elmondhatja a szerelmi bánatát. Ha egy nő a válladon siratja az exét, akkor annak a nőnek te SOHA nem fogsz kelleni, és nem néz rád férfiként. Ő nem köteles járni veled, semmivel se tartozik feléd. Persze másik oldalról te se vagy köteles lelki szemetes lenni, szóval ha oda megy panaszkodni, akkor nyugodtan mondd meg, hogy nem vagy erre kíváncsi. De nagyon lúzer dolog azt remélni, hogyha te megvígasztalod az exe után, és elmondod, mennyire nem ezt érdemli, akkor majd pont te kellesz neki
2023. máj. 15. 15:33
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

"kidobja a pasit mint egy koszos rongyot"

Kidobja? A leírás szerint együtt sem voltak... Miről beszélünk?

A fiú szerint - aki nyilvánvalóan te vagy kérdező - ez barátság volt, de a lány lehet, hogy még annak sem tekintette. Nem is voltak kapcsolatban. Szó sincs kidobásról.

2023. máj. 15. 16:33
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
"Miért lenne méltatlan a kapcsolat? Ki ő, hogy nem méltó hozzá a srác? Ha szép és értékes csaj lett volna, akkor nemcsak szopósribinek kellett volna még neki nem tetsző, átlagos csávóknak is és senki nem élte volna meg zaklatásnak a közeledését" - Amúgy ebből látszik, hogy nagyon erősen lenézed a csajt
2023. máj. 15. 19:04
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
"Az egyetlen hiba, amit elkövettem, hogy valaha is esélyt adtam olyannak, akihez nem vonzódtam" - Én férfi vagyok ugyan, de soha nem mentem bele olyan csajjal, aki engem nem vonzott, annak nem sok értelme van
2023. máj. 15. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!