Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Nagyon is jó dumám van, itt is jó, hiszen rajongtok a kérdéseimért.
Én meg úgy vagyok kódolva, hogy nem tudom beérni kevesebbel. Nekem nem fog megfelelni, valami kövér vagy csúnya nő, lehet ezzel más férfi beérni, én nem.
Ez olyan mintha most kitalálnának, hogy a macskákat mesterségesen felemelik, meg kvóták, stb. aztán van egy macskád és háborognál, hogy mi az, hogy neki kvóta szerint neki jut először, ráadásul a lábasból ehet és csak utána te. Gondolom nem tetszene. Ugyanezt csinálják a nőkkel is és már teljesen elszaladt veletek a ló.
Sose fogok magamról képet kitenni.
Nem a celeb státusz miatt csak őket sokan ismerik, így egyszerűbb mint linkelgetni. Nádai Anikó, Kiss Ramóna, Ripli Zsuzsi, Tóth Andi, Szabó Zsófi, Dobos Evelin, Metzker Viktória
Pár olyan aki nem annyira szép de elfogadnám mert van bennük valami, bár pár évvel fiatalabb verzióban:
Péter Szabó Szilvia, Dér Heni, Varga Judit, D. Tóth Krisztina
Tessék, szerintem ezek nem szupermodellek, sőt van amelyik nem is annyira szép, még is megfelelnének nekem.
Látom megfogtad a lényeget. Bár lehet, hogy rájöttél, hogy igazam van és ezért ezt írtad.
Látom nehéz a felfogásod, munkában 2x ezt eljátszanád akkor megmondanám, hogy harmadszorra repülsz ha ennyire nem tudsz valamit értelmezni.
Sehol nem mondtam, hogy egy nő nekem egy macska. Két példát hoztam.
Gondolom mikor az almával mutatták be neked a gravitációt akkor szélesre tátott szájjal üvöltöztél, hogy de hát az alma nem a gravitáció.
Majd meglátjuk.
De most mit szólsz be? Kivételesen tisztelettel voltam iranyodba, erre degradaloan válaszolsz.
Bocs, de ki a fsz vagy te, hogy ilyen magas lovon ülsz? :D
Még fel se mered magadat vállalni, mert olyan önbizalomhiányban szenvedsz, nincs jó dumád, mert ugyanazt hajtod, mint a papagáj. 😂
"Én meg úgy vagyok kódolva, hogy nem tudom beérni kevesebbel. Nekem nem fog megfelelni, valami kövér vagy csúnya nő, lehet ezzel más férfi beérni, én nem."
Nem kell beérni velük, de akkor fogadd el, hogy nem lesz nő, aki kikezd veled! Te ronda vagy és kövér is vagy külsőre, hozzád olyan illik, hiába nem tetszik. 😂
Belsőt tekintve akármibe fogadok, hogy azok a kövér és ronda nők között bőven akad olyan, akinek a belső értékei rendben vannak nemhiába vannak partnereik! Akinek nincs az nem akar, vagy akceptálta, hogy nem is lesz, nem nyavúkol a gyakorin évek óta, nem mást hibáztat, mert tudja, hogy ő tehet róla, hogy nincs külső+belső miatt.
Te meg elvárod, hogy egy fiatal, csinos, vékony, okos nő feküdjön ki neked. Az se érdekelne mi, hogy nem élvezné, hogy közben arcon hányna, mert olyan beteg, perverz selejt vagy, ugye?
Olyan már nem lesz a fejlett országokban, hogy a nőt lehet erőszakolni kéne-kedve szerint a férfiaknak! Az az idő már eltűnt rég hála Istennek! 🙏
Demokrácia és egyenjogúság van és nem fog egyetlen egy nő sem anélkül lefeküdni veled, hogy nem nyújtanál érte valamit cserébe!
Úgyhogy vergődj tovább, legalább nem zaklatod őket! 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!