Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
"Sok férfinak csak azért van nője, mert nagyon leadják az igényeket."
Te meg a saját külsődre, belsődre adtad le az igényeidet. Itt az eredmény.
“A férfinek nyilván más az igénye mint egy nőnek. Legalábbis ez lenne a normális”
Aha, szóval a nők az agymosott, felszínes emberek, akiknek magasak az elvárásaik, amiért számukra is vonzó férfival jönnek csak össze, mindeközben az átlagos meg átlag alatti, esetlegesen hozzád hasonlóan elhízott alkeszok nyugodtan vágyhatnak instamodellekre meg átlagon felüli, gyönyörű nőkre, az teljesen rendben van, az kicsit sem túlzott elvárás, kicsit sem felszínes. 🤦🏻♀️ Hagyjuk már, de tényleg. Hallod te magad? Ordít a soraidból a képmutatás. Olyanért ekézed a nőket, amit te magad is UGYANÚGY CSINÁLSZ! Bravó, ez aztán valóban hatalmas intelligenciára vall.
És nem, az a normális, hogy minden embernek számít a külső és nem fog összejönni bármilyen jött-menttel! Ha tetszik ez neked, ha nem. Te sem jössz össze egy elhízott, alkoholista nővel, aki nem vonz (miközben amúgy te magad is az vagy…), akkor a nőktől miért is várod el?!?
Most meg egy nagy egyedülálló vállalkozó vagy, ejha. Viszont ha a cég felakar kérni egy fotózásra, arról is én döntök, hogy megfelelő leszel e, illetve az elkészült munkádat megfelelőnek tartom e vagy sem.
Egy prostival csak szexelni lehet. Ha van mellettem egy nő azzal lehet nyaralni menni, wellnesezni, síelni, stb. amihez egyedül nincs kedvem. Többet nyújt mint egy prosti.
Kétlem, hogy milliárdos lennél. Szerintem 2 millió feletti havi fizetés és évvégén több havi fizetésnyi prémium az átlagfeletti.
Nem gyárban dolgozom, pláne nem sorok között.
Itt most férfiakról és nőkről beszélünk, két külön dolog, hogy ki mit akar, ki mit szeret.
Nem így lett kialakítva normálisan a társadalami szerepkör, most akarják felülírni.
Ha kapok egy szép és csinos nőt, akinek igénye van rá, hogy kicsit ledobjak a súlyból akkor megteszem majd.
Nem irigykedned kell, hanem tenned a sikerért ahogy én is tettem.
Az továbbra sem lesz siker, hogy te összejöttél valami nővel/férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!