Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Azt a..."Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik"
Te beszélsz, te mutogatsz a nőkre, amikor te neked CSAK CSINOS NŐK KELLENEK egyedül szexre? Képmutatás ezerrel, ráadásul alkoholista, buta, lenéző féreg vagy és kövér senki! Menj továbbra is prostikhoz, megvan oldva a "problémád" és kész.
Nekem csinos kell, igen, de sok férfinek megfelel más féle nő is, mégse kap és ez egyre rosszabb lesz ha felnő a mai fiatal lány generáció.
Nem zaklatok én senkit. Lassan ott tartunk, hogy már ha egy nem jóképű nem 185 magas férfi hozzászól egy nőhöz akkor az már zaklatás lesz.
Tényleg nem írtad? Idézem
"a feleségemet, a húgaimat és a kollégainőimet zaklathatják olyan férgek, mint te"
Lehet alkalmazott vagyok, csak ott elég magasan vagyok és az átlag többszörözését keresem. Te nem alkalmazott vagy cicám? Esetleg jólmenő vállallkozóként titulálod magad mert hajat nyírsz / körmöt vágsz?
Nem egy szinten mozgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!