Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők már teljesen átszelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/232 anonim ***** válasza:
94%
#19 +1
2023. máj. 6. 12:27
 22/232 anonim ***** válasza:
96%

Azt a..."Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik"

Te beszélsz, te mutogatsz a nőkre, amikor te neked CSAK CSINOS NŐK KELLENEK egyedül szexre? Képmutatás ezerrel, ráadásul alkoholista, buta, lenéző féreg vagy és kövér senki! Menj továbbra is prostikhoz, megvan oldva a "problémád" és kész.

2023. máj. 6. 12:27
 23/232 anonim ***** válasza:
96%
Ki mondta, hogy nő vagyok? Férfi vagyok, csak éppen nagyon aggaszt, hogy a feleségemet, a húgaimat és a kollégainőimet zaklathatják olyan férgek, mint te. Na aztán férfiként is én szégyellem magamat helyetted.
2023. máj. 6. 12:29
 24/232 anonim ***** válasza:
93%
Én a belső értékeket nézem egy párkapcsolatban: családcentrikus, szereti a gyerekeket, empatikus, kedves, figyelmes, pl finom vacsorával vár és megmasszíroz, ha tovább maradtam a munkában, nincsenek káros szenvedélyei, sokat olvas, színházba, kiállításokra jár, sportol, környezettudatos pl nem autóval akar menni mindenhová, egészségesen étkezik, ilyesmik.
2023. máj. 6. 12:30
 25/232 A kérdező kommentje:

Nekem csinos kell, igen, de sok férfinek megfelel más féle nő is, mégse kap és ez egyre rosszabb lesz ha felnő a mai fiatal lány generáció.

Nem zaklatok én senkit. Lassan ott tartunk, hogy már ha egy nem jóképű nem 185 magas férfi hozzászól egy nőhöz akkor az már zaklatás lesz.

2023. máj. 6. 12:31
 26/232 anonim ***** válasza:
95%
Nem írtam, hogy te zaklatnál bárkit; egyrészt feltételes módban írtam, másrészt mások, akik hasonló módon gondolkoznak, mint te, bizony zaklatják a nőket. Először tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt okoskodni próbálnál.
2023. máj. 6. 12:34
 27/232 anonim ***** válasza:
100%
Bár ott tartanánk végre.
2023. máj. 6. 12:34
 28/232 anonim ***** válasza:
100%
20# dehogynem, de ha nem állnának velem szóba ilyen férfiak, akkor inkább lennék egyedül, minthogy leálljak egy alkalmazottként gályázó alkoholista lúzerrel.
2023. máj. 6. 12:39
 29/232 A kérdező kommentje:

Tényleg nem írtad? Idézem

"a feleségemet, a húgaimat és a kollégainőimet zaklathatják olyan férgek, mint te"

2023. máj. 6. 12:39
 30/232 A kérdező kommentje:

Lehet alkalmazott vagyok, csak ott elég magasan vagyok és az átlag többszörözését keresem. Te nem alkalmazott vagy cicám? Esetleg jólmenő vállallkozóként titulálod magad mert hajat nyírsz / körmöt vágsz?

Nem egy szinten mozgunk.

2023. máj. 6. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!