Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Egy átlagos normális férfinak ezek a lehetőségek vannak:
1. Looksmaxxing -- azaz ne legyen átlagos kinézetű a férfi, legyen messze átlagon felüli.
2. Geomaxxing - A harmadik világban szeretik a fehér férfiakat.
3. Időgép építésével, vagy valahogy máshogyan hoz valahogy nőt a múltból, amikor még nem így mentek a dolgok. Akiket ismerek átlagos férfiakat jó nővel, mind ezt tették. Megismerték a nőt 13 évesen egy jobb social média előtti világban és persze fiatalabb korban, mielőtt a nő csedelni ment volna egyetemre.
Az átlagos, de féreg férfinak vannak további lehetőségei:
1. Moneymaxxing, azaz annyi pénzt keres.. A pénz még mindig működik, viszont az átlagos PHD -val rendelkező lockheed -nél marsrakétán dolgozó fizikus nem fog megkeresni annyit. Nyalni, taposni, hazudni és lopni kell.
2. Legyél géppuska és menj oda az összes lehetséges lányhoz. Ebbe eleve ki fogsz égni ha nem vagy pszichopata... Aztán amikor az 1000 -edik lánynál sikerül, kérd meg a kezét - amivel gyakorlatilag kijelented, hogy egyetértesz ezzel a bűnös rendszerrel meg eleve pszichopatának kell lenned ahhoz, hogy ebből a lány számára jónak látszó hosszú távú kapcsolat szülessen, de láttam erre is példát.
Nem jár kéz a kézben, semmi köze nincsen a kettőnek egymáshoz, de akinek van 2 agysejtje, attól nem is várjuk el, hogy ezt megértse.
Ha nem lenne ma is megkülönböztetés sok munkahelyen férfi és nő között pusztán a nemiszerve alapján, a kvótákra sem lenne szükség.
De mondtuk már: nyugodtan vergődj, hisztizz, higgy, amit csak szeretnél és ami jól esik, a nők akkor is azzal fognak összejönni, akit vonzónak tartanak és akivel ők is össze akarnak jönni. Ezen nincs mit tovább ragozni, ez akkor is így van és lesz, ha telesírod vele az egész gyk-t. :)
Semmi mesterséges felemelés és “elszakadt velük a ló” nincs abban, hogy a csinos, vékony nők nem a magadfajta a kívül-belül taszító, elhízott alkoholistával jönnek össze, hanem a jóképű férfival.
50 milliószor leírtad, hogy te, a magad plusz 20 kiló túlsúlyával is csak a vékony és csinos nőket veszed emberszámba, akkor mit toporzékolsz, ha ezek a csinos, vékony nők is csak az izmos, jóképű férfiakat veszik figyelembe?! Jaaa, hogy azért mert farok lóg a lábad között azt vizionálod, hogy neked már jogod van ahhoz, amihez egy nőnek nem? Hát ez biza nem így működik. Te magad írtad le, hogy a nők már megkapták azokat a jogaikat, amik a férfiaknak rég megvoltak, amely jogokba kőkeményen beletartozik a szabad akarat és szabad párválasztás. Akkor mit is nyivákolsz??
Azért van megkülönböztetés mivel egy férfi jobb mint egy nő minden téren.
Ha a nők nem vonzanák a férfiakat szexuálisan és nem lenne szükség rájuk a gyerekek miatt akkor már rég nem léteznének.
A nők azért vannak alapvetően, hogy a férfit szolgálják és gyereket neveljenek. Az, hogy ez az évek alatt megváltozott , most meg már pláne próbálják őket minél jobban kvótaszerűen meg mesterségesen előre nyomni az már csak a világ elkorcsosulása.
Nem, nem azért vannak a nők, hogy a hozzád hasonló gusztustalan férgek igényeit kielégítsék! Aki ilyen ocsmány módon nyilatkozik másokról, az tökéletesen megérdemli, hogy egyedül rohadjon meg, mint ahogy te is fogsz. Nincs ezzel baj, te ennyit érsz, semmivel sem többet.
A nők is ugyanúgy önálló, érző, saját vágyakkal, tervekkel, akarattal rendelkező emberek, akik úgy élik a saját életüket, ahogyan csak akarják és ahogyan NEKIK megfelel. Az, hogy te annyira jellemtelen, emberi hulladék vagy, hogy csak akkor érzed magad valakinek és csak úgy tudsz érvényesülni, ha 100%-osan elnyomod a nőket, az a te saját szegénységi bizonyítványod es egyben egyéni szoc.problémád. Férfiak millióinak, sőt milliárdjainak (átlagosnak és csúnyának is!) nem okoz semmiféle problémát párkapcsolatot kialakítani, szóval épp itt lenne magadba nézni es alapos önkritikát gyakorolni, ahelyett hogy egy komplett nemet akarsz leuralni, csak mert önerőből és másképp szart sem tudsz elérni.
Anyukád biztos nagyon büszke a kicsi fiára, aki azt gondolja róla, hogy egyetlen “funkciója” volt e világban, őt világra hozni. Ja, meg kiszolgálni a ‘Zurát. Szegény nő.
Azt felejted el, hogy nők nélkül ti sem léteznétek ám, nem lennék ott, ahol a nők nélkül, szóval itt lenne az ideje tiszteletet mutatnod feléjük, ahelyett hogy ilyen minősíthetetlen stílusban beszélsz róluk. Ha meg erre nem vagy hajlandó, akkor törődjél szépen bele, hogy egyetlen egy nőnek sem fogsz kelleni.
By the way, jelenleg is több milliónyi sperma van világszerte lefagyasztva, amivel meg lehet a nőket termékenyíteni, szóval ha valakire nem lenne szükség a két nemből, azok éppenséggel ti lennétek. 😌 Még mindig mi vagyunk képesek kihordani egy gyereket és világra hozni és nem ti. Nélkülünk kihalna az emberiség, nélkületek viszont max kevesebb lenne a világban az erőszak, a gyilkosság, a háború és társai.
Én is tudnék párkapcsolatban élni már régóta ha beértem volna a szép és csinos nőknél kevesebbel. De engem nem vitt rá a gusztus.
Te is azt felejted el, hogy a férfiak nélkül se léteznétek, azok a lefagyasztott spermák szerinted kikből jöttek?
A világ meg nem lenne működőképes férfiak nélkül, tehát hülyeség a tézised.
Nem én kezdtem el prédikálni arról, hogy ki-kinek az igényeit kellene kiszolgálja, ahogy arról sem, hogy melyik nem nem létezne régóta, ha ez meg az lenne, hanem te! Én csak erre a baromságra reflektáltam, de látom ennek értelmezése már meghaladja korlátozott képességeidet.
A világ nők nélkül sem lenne működőképes, szóval még mindig a te tézised a hülyeség. :)
Ha már mindenáron azt akarod boncolgatni, hogy férfire vagy nőre nem lenne szükség (ami alapjában véve egy hülye tézis, hisz mindkét nemre szükség van!), akkor JELEN állás szerint, rátok nem lenne szükség az emberiség fennmaradásához, ugyanis JELENLEG van több millió sperma lefagyasztva, amivel a nőket meg mehet termékenyíteni, ellenben ti önmagátokban a spermátokkal semmire nem mennétek.
Nagyon ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki tényleg addig süllyedjen, hogy azt próbálja bizonygatni, hogy egyik-másik nemre nincs szükség, ez is hűen tükrözi értelmi képességeidet. Vagyis inkább annak hiányát. Ismétlem: én képes vagyok felfogni, hogy mindkét nemnek megvan a maga helye e földön és mindkettőjükre szükség van, pusztán a beteges tévképzeteidre reagáltam féltételes módban!
Te hoztad fel a férfimentes világot és most visszaakarsz vágni, hogy "jajjj de nők nélkül se működne" , most meg vagdalózol, hogy ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki odáig süllyedjen, hogy melyik nemre nincs szükség.
Te most konkrétan ostobának tituláltad magad, ami meg is állja a helyét, gratulálok!
Miről beszélsz?! Egyetlen árva szóval nem írtam férfi mentes világról, lehet nem ártana megtanulnod szöveget értelmezni. Tudod, általános iskola, alsó tagozat. De azért te intelligens vagy.:D
Te kezdtél el nőmentes világról hallucinálni a 93-mas kommentedben, szóval miről is beszélsz? Szép öngól, lehet le kéne már tenni azt a sört. Én pusztán a defektes logikádra reflektáltam, miszerint a nők rég nem léteznének, ha nem kellenének a gyerekszüléshez meg szexre, ugyanis ha a jelenlegi körülményeket vesszük, amikor is rendelkezésre áll több milliónyi sperma, pont rátok nem lenne szükség, de ezt sem sikerült felfognod. Ahogy azt sem, hogy legalább háromszor leírtam, hogy veled ellentétben én tisztában vagyok azzal, hogy nőre ÉS férfira egyaránt szükség van és nem alacsonyítok le senkit a nemiszerve alapján, mint ahogy teszed te.
Pont azt írtam, hogy ha nem lenne rájuk szükség a gyerek kihordására és szexuálisan nem lenne rájuk szükség, csak akkor. De szükség van rájuk ezek miatt.
Nyilván nőként nehéz beismerned, hogy ezen kívül igazából nem sok minden miatt lenne rátok szükség. Amikor jobban végig gondolja az ember ezt akkor rájöhet, hogy miért kezelték le a nőket anno és miért kell mesterségesen meg kvótákkal szintre hozni őket.
Értelmes ember eleve nem kezdi el boncolgatni, hogy mikor nem lenne szükség egy komplett másik nemre és nem is ír ilyen gusztustalan, minősíthetetlen stílusban róluk. Ez mind a te szegénységi bizonyítványosztod. Ilyen felfogással egy pillanatig ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz és nem is fogsz kelleni.
Elhiszem, hogy férfiként nehéz beismerni, hogy gyereknemzésen és szexen kívül nem sok mindenre lenne rátok szükség, de azért na. :) Nyilván ez sem igaz, ahogy az sem, hogy a nők csak erre jók, de te láthatóan nem vagy azon a szinten, hogy ezt önerőből fel tud ésszel fogni. Nem is várjuk el tőled, te már csak ilyen együgyű, végletekben gondolkodó rinyagép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!