Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
"Gondolom mikor az almával mutatták be neked a gravitációt akkor szélesre tátott szájjal üvöltöztél, hogy de hát az alma nem a gravitáció."
Fuh bazmeg, a saját analógiádat sem tudod másra lefordítani.
Egy nőnek annyi autonómiát adsz, mint egy állatnak, te ostoba.
De, kifejezetten zavarna ha hányna. De ilyenre nyilván nem kerülne sor. A többit meg tartsa meg magának, ahogy a legtöbb nő teszi amikor úgy tesz mintha elélvezne közben nem is, és csak színlel a párjának.
Nem is beszéltem soha erőszakolásról, erről csak ti beszéltek.
Én elég sok mindent tudok nyújtani, egyedül a jóképű 185 cm magasságot nem.
Jólvan, galambokkal nem sakkozok. Nem sikerült 3x se megragadnod a lényeget, csak ezen a állat - nő összehasonlításon vergődsz, nem azon, hogy mi a hasonlat lényege.
Ez nem igaz, nem így voltak kódolva. Nem ez a természet rendje. Csak a social media agymosása elérte az eredményét.
74
És szerinted miért színlel ennyi no? Mert a legtöbb férfinek igénye sincs rá, hogy esetleg a párja is elelvezzen vagy ne adj isten, élvezze a szexet.
"a legtöbb nő teszi amikor úgy tesz mintha elélvezne közben nem is, és csak színlel a párjának."
Eléggé hülye, hogy színlel, azért teszi, mert szereti... És legtöbbször vagy képtelen orgazmusra, vagy a férfi nyomorék ugyebár.
"Ez nem igaz, nem így voltak kódolva. Nem ez a természet rendje. Csak a social media agymosása elérte az eredményét."
Te is "hírességeket" hoztál fel, linket kértem, nem "hírességet" egyáltalán. De nem linkeltél, mert tudod, hogy olyan nőkre vágysz, akiktől te a béka segge alatt vagy 20 cm-el legalább.
És régen azért nem volt így, mert hozzá kellett menni feleségül mindenféle zsíros, csuda disznókhoz, akik az apjuk lehetett. Ma meg nincs ilyen a fejlett országokban, csak önszántából teszi az aranyásó kategória. 😂
Normális nő a saját ligájában ismerkedik, sőt férfi is, csak a zakkantak várnak a csodára és hordják el a nőket, férfiakat mindennek, mint te!
Látod, akkor nem csak engem nem érdekel. Saját magad cáfolod amit korábban írtál.
Te ennyire butuska vagy? Írtam kb. 10 nőt, hogy milyenek tetszenek erre leírod, hogy nem linkeltem. Azta
Nem, a nőkből már a csúnya és a jóképűt akarná. És igen persze, majd jössz azzal, hogy én átlagos férfiként is a szépet keresem. Csak, hogy ez más. Illetve én tudok annyi pluszt adni más területen amivel egyensúlyba kerül a mérleg nyelve.
Ha régen éltem volna akkor nyilván nekem is azok tetszettek volna.
Most is az lenne a normális ha maradtok volna a peremfeltételek, csak mesterségesen felemelték a nőket, a social media agymosása meg már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!