Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők már teljesen átszelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 11:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/232 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom mikor az almával mutatták be neked a gravitációt akkor szélesre tátott szájjal üvöltöztél, hogy de hát az alma nem a gravitáció."

Fuh bazmeg, a saját analógiádat sem tudod másra lefordítani.

Egy nőnek annyi autonómiát adsz, mint egy állatnak, te ostoba.

2023. máj. 6. 14:11
 72/232 anonim ***** válasza:
100%
A nők is úgy vannak bekódolva, hogy nem tudják beérni kevesebbel, történet vége. Ezen pontosan mit nem tudsz felfogni? Egy csinos, vékony nőhöz te mindenképpen kevesebb vagy és nem fogják beérni egy dagadt alkesszal, miközben bármikor kaphatnak nálad ezerszer különb férfit. Picsoghatsz, hogy ez neked így nem frankó, csak hogy senkit nem érdekel, a világ soha nem fog úgy működni, ahogy te elképzelted.
2023. máj. 6. 14:11
 73/232 anonim ***** válasza:
100%
De ő sikeres aktakukac, ő valaki.
2023. máj. 6. 14:14
 74/232 A kérdező kommentje:

De, kifejezetten zavarna ha hányna. De ilyenre nyilván nem kerülne sor. A többit meg tartsa meg magának, ahogy a legtöbb nő teszi amikor úgy tesz mintha elélvezne közben nem is, és csak színlel a párjának.

Nem is beszéltem soha erőszakolásról, erről csak ti beszéltek.

Én elég sok mindent tudok nyújtani, egyedül a jóképű 185 cm magasságot nem.

Jólvan, galambokkal nem sakkozok. Nem sikerült 3x se megragadnod a lényeget, csak ezen a állat - nő összehasonlításon vergődsz, nem azon, hogy mi a hasonlat lényege.

Ez nem igaz, nem így voltak kódolva. Nem ez a természet rendje. Csak a social media agymosása elérte az eredményét.

2023. máj. 6. 14:17
 75/232 anonim ***** válasza:
100%

74

És szerinted miért színlel ennyi no? Mert a legtöbb férfinek igénye sincs rá, hogy esetleg a párja is elelvezzen vagy ne adj isten, élvezze a szexet.

2023. máj. 6. 14:22
 76/232 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbb nő teszi amikor úgy tesz mintha elélvezne közben nem is, és csak színlel a párjának."

Eléggé hülye, hogy színlel, azért teszi, mert szereti... És legtöbbször vagy képtelen orgazmusra, vagy a férfi nyomorék ugyebár.

"Ez nem igaz, nem így voltak kódolva. Nem ez a természet rendje. Csak a social media agymosása elérte az eredményét."

Te is "hírességeket" hoztál fel, linket kértem, nem "hírességet" egyáltalán. De nem linkeltél, mert tudod, hogy olyan nőkre vágysz, akiktől te a béka segge alatt vagy 20 cm-el legalább.

És régen azért nem volt így, mert hozzá kellett menni feleségül mindenféle zsíros, csuda disznókhoz, akik az apjuk lehetett. Ma meg nincs ilyen a fejlett országokban, csak önszántából teszi az aranyásó kategória. 😂

Normális nő a saját ligájában ismerkedik, sőt férfi is, csak a zakkantak várnak a csodára és hordják el a nőket, férfiakat mindennek, mint te!

2023. máj. 6. 14:25
 77/232 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató a tudat, hogy a kérdező magányosan fog meghalni és nem lesznek gyerekei se.
2023. máj. 6. 14:31
 78/232 anonim ***** válasza:
100%
De igen igaz és akkor is az lesz, ha még további 20 oldalon át ezen fogsz nyígni. Lehet bezzeg régezni, hogy bezzeg régen a férfiak így, a nők meg úgy, csak hogy semmi értelme, mert az az idő elmúlt és soha nem fog már visszajönni. Régen egyébként a duci, telt nő volt a szépség ideál, őket tartották a szép nőknek, mert a teltségüket a terményékségükkel kapcsolták össze, szóval akkor lehet összejönni a túlsúlyos nőkkel, hisz a régi idők után keseregsz. Olyan meg nincs, hogy azután nyavalyogsz, ami régen volt, de annak is csak azokért a részeiért, amik a te javadat szolgálják.
 79/232 A kérdező kommentje:

Látod, akkor nem csak engem nem érdekel. Saját magad cáfolod amit korábban írtál.

Te ennyire butuska vagy? Írtam kb. 10 nőt, hogy milyenek tetszenek erre leírod, hogy nem linkeltem. Azta

Nem, a nőkből már a csúnya és a jóképűt akarná. És igen persze, majd jössz azzal, hogy én átlagos férfiként is a szépet keresem. Csak, hogy ez más. Illetve én tudok annyi pluszt adni más területen amivel egyensúlyba kerül a mérleg nyelve.

80/232 A kérdező kommentje:

Ha régen éltem volna akkor nyilván nekem is azok tetszettek volna.

Most is az lenne a normális ha maradtok volna a peremfeltételek, csak mesterségesen felemelték a nőket, a social media agymosása meg már csak hab a tortán.

2023. máj. 6. 14:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!