Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők már teljesen átszelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/232 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk pont nem alkalmazott vagyok, hanem illusztrálással és fényképezéssel foglalkozok, nagyon jól megélek belőle és a magam ura vagyok.

Fel lehet hozni, hogy ki és mennyit keres, csak éppen teljesen irreleváns.

2023. máj. 6. 12:43
 32/232 A kérdező kommentje:

Igen, így gondoltam én is, hogy nem alkalmazottként titulálod magad, hanem egy egyedülálló hatalmas vállalkozó vagy. Nagyon komoly.

Persze, az irreleváns, csak az nem, hogy én alkalmazott vagyok te meg nem mert vállalkozóként gondolsz magadra. Vicces.

Csak, hogy én kicsit nagyon hatalommal bírok mint te, hiába vagyok alkalmazott.

2023. máj. 6. 12:47
 33/232 anonim ***** válasza:
100%

És ki nem szarja le, hogy te milyen pozíciót, hatalmat, meg pénzt kamuzol itt be mindenkinek? Attól még ugyanaz a belülről rohadó, hímsoviniszta, beképzelt, elhízott, dagadt alkesz vagy és maradsz is.

Az meg külön “cuki”, hogy mindig csak a nőket szapulod, szerinted csak a nőket torzította el a social media meg egyéb válogatott baromságok, miközben a férfiak is UGYANÚGY átszellemültek, itt vagy élő példának egyből te is: átlag alatti, elhízott alkoholistaként neked is a top, csinos, szép, vékony nők után csorog a nyálad. Ahogy egy rakás szánalmas incelnek is a bőven átlag feletti nők kellenek, a tipikus instamacák, ezen vergődnek egész nap, aztán amikor azok teljesen jogosan tudomást sem vesznek róluk, megy a fröcsögés, hogy milyen felszínesek a nők. 🤦🏻‍♀️ Nevetséges az egész.

2023. máj. 6. 12:55
 34/232 anonim ***** válasza:
100%
Mégis ki felett rendelkezel hatalommal? Legfeljebb az alád beosztott dolgozók felett, de ez a munkahelyeden kívül már semmit sem jelent.
2023. máj. 6. 12:55
 35/232 anonim ***** válasza:
93%
Sürgetni pár nyolc általánosost a soron, az aztán hatalom. Egy alkalmazottnak soha nem lesz semmilyen hatalma, tök mindegy, hol áll a ranglétrán.
2023. máj. 6. 12:56
 36/232 anonim ***** válasza:
94%
Nálad az a baj, hogy a belső értékeket is nézik kispofa. Szóval, itt is elbuktál.
2023. máj. 6. 12:58
 37/232 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szerinted minden nő ostoba, megvezethető, felszínes, igazából másodrendű a férfiakhoz képest; de mégis normális, tisztelettudó, önismerettel rendelkező férfiként tekintesz magadra.

Az átlagos férfinak lesz nője, neked meg nem.

2023. máj. 6. 13:05
 38/232 A kérdező kommentje:

A férfinek nyilván más az igénye mint egy nőnek. Legalábbis ez lenne a normális, ha nem torzították volna el ezt a social media oldalak meg az agymosás.

Igen, felettük, nem is kevesen. Az lehet, hogy azon kivül semmit nem jelent, viszont ezen dolgozóknak a napjuk 8-10 óráját a munka teszi ki, ahol én vagyok az isten nekik. Kvázi több időben rendelkezek felettük mint ők a saját szabadidejükkel ha a 8 órás alvást nem számoljuk.

Innen is látszik, hogy mindig csak a sor végén voltál alkalmazottként ha azt hiszed nem lehet hatalma egy alkalmazottnak. Ha úgy kelek fel és olyan kedvem van akkor megpályáztatom a helyét egyik beosztottamnak aztán lapátra teszem. Biztos úgy adná elő ő is ha kérdeznéd, hogy semmi hatalmam sincs amikor kereshet új munkát és hetekre/hónapokra kiesik.

2023. máj. 6. 13:05
 39/232 A kérdező kommentje:

Ha kell akkor úgy viselkedek, igen.

Sok férfinak csak azért van nője, mert nagyon leadják az igényeket.

2023. máj. 6. 13:07
 40/232 anonim ***** válasza:
97%
Utoljára tizennyolc évesen voltam alkalmazott, bár nálunk értelmes volt a főnök, partnerként kezelt mindenkit, nem volt egy komplexusos nyomorék. :D
2023. máj. 6. 13:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!