Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyen egy férfi akiben megvetés alakult ki a nők felé a viselkedésük miatt az évek alatt, viszont szexuálisan vágyik a nőkre és prostikhoz már nem akar járni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 16:49
61/83 anonim válasza:
#59! Hát igen. A zárton is azt hiszik az ápoltak, hogy ők vannak kint és mi vagyunk bezárva 😂
62/83 anonim válasza:
Azé nem írod mer nincs ilyen...
63/83 A kérdező kommentje:
Humoros és jó beszélgetőpartner vagyok.
Ha megfelelő nő van hozzá, hogy eljátsszam akkor kedves, őszinte, gondoskodó, megértő vagyok.
2023. ápr. 28. 20:00
64/83 anonim válasza:
"Humoros és jó beszélgetőpartner vagyok" A pizzafutár lánynál már bebizonyítottad, hogy annyira vagy jó dumás, hogy csak arra telik, hogy pénzt dobálj postaládájába.
65/83 A kérdező kommentje:
Már sokszor leírtam, hogy rá nem olyan nőként tekintettem akit barátnőként akarnék csak pár numerára vagy francia órára szerettem volna. Az összeget alul kalkuláltam sajnos.
2023. ápr. 28. 20:10
66/83 anonim válasza:
De kérdezel folyamatosan...akkor a tanácsokat miért nem fogadod meg? Csak a magadét hajtok...
68/83 anonim válasza:
Shrek neked csak egyetlen nő lesz az életedben, és az Marok Marcsa.Ez van, másnál nincsen esélyed. Önts a faszodra is egy rekesz sört, aztán dugulj el végre.
69/83 anonim válasza:
"csak pár numerára vagy francia órára szerettem volna."
Szóval prostituáltad volna azt a szerencsétlen lányt🤮🤮🤮
Szánalmas és undorító vagy.
70/83 A kérdező kommentje:
Ha már marok marcsázol akkor tudhatnád, hogy szexuális értelemben több nő volt az életemben mint a legtöbb férfinek, még ha fizettem is érte.
Minek álszenteskedsz? Mintha nem lenne rengeteg nő aki pénzért van együtt valakivel, azok is prostik.
2023. ápr. 28. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!