Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyen egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyen egy férfi akiben megvetés alakult ki a nők felé a viselkedésük miatt az évek alatt, viszont szexuálisan vágyik a nőkre és prostikhoz már nem akar járni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 A kérdező kommentje:

Lefogyni a kövéreknek kell, nekem maximum egy kis felesleget kellene ledobni.

Rengeteg szingli nő hazudja azt egy kevésbé jóképű férfinek, hogy van barátja, aztán ha 2 perc múlva odamegy egy jóképű férfi azzal már enyeleg.

Talán ezért.

2023. ápr. 28. 17:37
 22/83 A kérdező kommentje:

Velem már nem viselkednek bunkón mivel esélyt sem adok nekik rá. Ezek régebbi tapasztalások.

Viszont friss és rendszeres tapasztalás amiből több 100 vagy több 1000 interakció volt már az elmúlt években, több féle társkereső profillal, jól kinézővel, átlagossal, rossz kinézetű férfiével. És bizony azon a profilon amin jóképű férfiak képei voltak ott bár nem mindegyik nőnél de a legtöbbnél akármilyen bunkó és szexista magatartást mutattam akkor is tovább akart beszélgetni meg találkozni akart. És itt nem a csúnya, kiéhezett nőkről beszélek.

2023. ápr. 28. 17:39
 23/83 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem a tapasztalataidat, de a társkereső nem egyenlő a való élettel. Én senkit nem szeretnék megbántani de szerintem ott az elkeseredett és/vagy sérült emberek ismerkednek.
2023. ápr. 28. 17:45
 24/83 anonim ***** válasza:
100%

"Rengeteg szingli nő hazudja azt egy kevésbé jóképű férfinek, hogy van barátja, aztán ha 2 perc múlva odamegy egy jóképű férfi azzal már enyeleg.

Talán ezért."

Még szép, hogy elküldjük, aki nem tetszik, aztán azzal "enyelgünk", aki tetszik.

Szabad emberek vagyunk.

Azt hazudni meg azért szoktuk, hogy van barátunk, mert hamar akarunk szabadulni. Ha azt mondom, hogy nem jön be az illető, akkor faggat, hogy miért nem, ócska kifogásnak nevezi az indokaim, követelőzik, egyszer be is állt az utamba egy ilyen, amikor tovább szerettem volna menni. Ha valami kamu dumát nyomunk, hogy nincs időnk egy kapcsolatra, vagy most nem akarunk ismerkedni, akkor hazug ribik vagyunk, és akkor is jön a sértődés ha mással meg elmegyünk.

Szóval sok gyökér férfinak sem az igazság, sem a hazugság nem felel meg. Köszönjétek meg magatoknak. Aki nem ért a szóból, az már nem lehet normális férfi, az ott elhasalt. Csak az a normális, aki ért abból, hogy nem, bármilyen okból mond nemet a nő. Felfogja, hogy nem akar veled ismerkedni és viszlát.

Ja, és attól, hogy más nők hazudták (a fent említett okokból), hogy van barátjuk, attól én nem vagyok köteles tűrni a zaklatást és a követelőzést, hogy bizonyítsam be, hogy tényleg van párom. Ha pedig még egyszer beálltok az utamba és úgy követelőztök, akkor nem egy nőcis tenyeres pofont fogok adni, hanem egy rendes öklöst.

2023. ápr. 28. 17:46
 25/83 A kérdező kommentje:

Rengeteg jó nő van fent aki 1, farmolja a lájkokat 2, azért megfekteti magát ha kellően jóképű férfi akad horogra még ha bunkón is viselkedik vele, sőt az tetszik neki

Ki kellene írni a homlokotokra , hogy jóképű férfit keresek patkánybelsővel. Átlagos férfiak ne szóljanak hozzám mert elzavarom őket. És akkor nem lenne félreértés ezen férfiaknál, tudnák mivel állnak szemben.

2023. ápr. 28. 17:49
 26/83 A kérdező kommentje:

Az meg, hogy öklöst akarsz adni egy férfinek csak mert hozzád szólt és neked nem megfelelően néz ki az szintén érdekes, az a baj még meg is úsznád hiába jelentene fel a férfi. Ha meg ő is adna neked egy öklöst csak úgy önvédelemből akkor persze őt elvinnék érte.

Itt a gond a mai világgal és a mai nőkkel és mesterséges felemelésükkel.

2023. ápr. 28. 17:50
 27/83 anonim ***** válasza:
93%
És ha valaki jó nő, nem lehet se sérült se elkeseredett?
2023. ápr. 28. 17:51
 28/83 anonim ***** válasza:
100%

Vidd már innen az ÁTLAG AlATTI intelligenciádat a PATKÁNY BELSŐDDEL együtt, a prémium fizetésedből vegyél egy helyesírási- és egy szinonímaszótárt, mert baromi unalmas mindig ugyanazt a fostengert olvasni, amit folyton ideokádsz.

Nem, továbbra sem fognak nyílni neked a lábak, mert elviselhetetlen vagy és baromira fordítva ülsz a lovon. Csak az a gond, hogy hiába mondja ezt 1000+ ember szépen-csúnyán, te csak hajtod a balf@szságaidat.

Menthetetlen vagy, de mentsen is meg az isten tőled minden nőt..

2023. ápr. 28. 17:51
 29/83 anonim ***** válasza:
100%
#25: pont, hogy neked van patkánybelsőd, Shrek.
2023. ápr. 28. 17:52
 30/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresek (kerestem) jóképű férfiakat patkány belsővel. Szóval minek írnék magamra hazugságot?

Szólni lehet hozzám, csak el kéne fogadni a nemleges választ. Nincs itt semmi bonyolult dolog.

2023. ápr. 28. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!