Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyen egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyen egy férfi akiben megvetés alakult ki a nők felé a viselkedésük miatt az évek alatt, viszont szexuálisan vágyik a nőkre és prostikhoz már nem akar járni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:

Ez a nőkre igaz akik hangoztatják a belsőértékek jelentőségét, miközben kizárólag a külső dönt.

A nők képmutatása végtelen.

A külsőm átlagos, a belsőm is átlagos, a sikerességem és jövedelmem átlagfeletti. Kvázi sokkal jobb választás vagyok mint egy jóképű de patkánybelsejű férfi aki pakolja a polcokat a Tescoban vagy kitölt két excelt amikor rászólnak.

Ti viszitek el mindig ugyanarra, akármiről is szól a kérdés egyből shrekeztek, ahelyett, hogy érdemben válaszolnátok.

2023. ápr. 28. 18:25
 42/83 anonim ***** válasza:
100%
Arról mondj pár mondatot miért nem törődsz bele a sorsodba hisz nyilvánvalóqan te is tudod, nem fog pozitív irányba változni a helyzeted. Miért gondolkodsz mégis ezeken a kiírt kérdéseiden?
2023. ápr. 28. 18:28
 43/83 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jött pár érdemleges válasz, csak mivel senki sem ért veled egyet, ezért azt hiszed nem jött egy sem. De ha senki sem ért veled egyet akkor mindenki hülye csak te nem, vagy esetleg fordítva?

Számomra az a “patkánylelkű” aki a hülye teóriáit gyártja és osztja az észt a nőkről, mert annyi esze sincs hogy felfogja, különálló személyiségek vagyunk, plusz azt hiszi az a pasi aki jól néz ki az már automatikusan bunkó, míg a csúnyácskák mind egytől egyig jófiúk.

2023. ápr. 28. 18:28
 44/83 anonim ***** válasza:
100%
Mit NE tegyen: ne fárasszon másokat a neten a nyűgjeivel.
2023. ápr. 28. 18:47
 45/83 anonim ***** válasza:
100%

"A külsőm átlagos, a belsőm is átlagos,"

Mindegyik erősen átlagalatti. A belsőd meg már mínuszba megy.

2023. ápr. 28. 18:48
 46/83 A kérdező kommentje:

Te nem szoktál olyan dolgokon gondolkodni amik valószínűleg nem következnek be az életedben de még is érdekes/jó lenne?

Vagy csak egy témát boncolgatni ami érdekel téged? Attól, hogy nem tartasz kutyát de szereted őket, még nem beszélgethetsz kutyákról?

Ha beírom egy laposföldhívő fórumra, hogy a föld gömb alakú és nekem rontanak, hogy nem attól még nem én leszek a hülye, hanem a válaszolók.

2023. ápr. 28. 18:50
 47/83 anonim ***** válasza:
92%
Jaja csakhogy ez nem a laposföldhívő fórum és nem a tudománnyal szembe mész, hanem csak simán általánosító teóriákat gyártasz. De ha jól esik, nem én leszek magányos, hanem te.
2023. ápr. 28. 18:54
 48/83 A kérdező kommentje:

Majdnem ugyanaz, itt nők vannak akik ráadásul előítéletekkel rendelkeznek. Kvázi nem fogják saját magukat bemártani.

2023. ápr. 28. 19:07
 49/83 anonim ***** válasza:
90%
#28 vagyok, szándékosan hagytam hibát, mert tudtam, hogy csak arra fog reagálni🙃 Megyek is lottózni, aztán veszek is egy légkondis autót, rendelek valami bőségtálat, legurítok x+1 sört, hátha a buszmegállóban valamelyik csaj rámugrik🤣🤣🤣
2023. ápr. 28. 19:07
 50/83 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, hogy már nem hiszem el ezeket a sz.r, fantáziátlan, minden kreativitást nélkülöző, provokatív troll kérdéseket.

Nem szégyelled magad saját magad előtt? Vagy ez a plafon, ami az intellektusodból és a tehetségedből kitelik?

2023. ápr. 28. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!