Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyen egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyen egy férfi akiben megvetés alakult ki a nők felé a viselkedésük miatt az évek alatt, viszont szexuálisan vágyik a nőkre és prostikhoz már nem akar járni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%
Viselje el a nők megvetését, úgy általában a lénye miatt. Ej, Shrek, Shrek...
2023. ápr. 28. 17:14
 12/83 A kérdező kommentje:

Nyilván vannak kivételek de azért jól behatárolható a nők általános viselkedése, ahogy az is, hogy a kutya ugat, a macska meg nyávog.

Meg van ez embernek az ízlése és amúgy meg a gyengébb kinézetű nők is ilyenek legbelül csak mivel nem annyira kelendőek így nem alakul ki bennük ez.

Gondolkodj fordított esetben, ahogy ti viselkedtek az váltja ki egy férfiben ezt a megvetést, ok-okozat.

2023. ápr. 28. 17:20
 13/83 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy a nők onnantól gyakorolják már ezt a viselkedést ha egy férfi nem jóképű vagy nem elég megfelelően néz ki a szemükben.

Hamarabb lesznek kedvesek egy patkánybelsejű jóképű férfivel mint egy jó belsőértékekkel rendelkező de csak átlagos vagy az alatti férfivel.

2023. ápr. 28. 17:21
 14/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogadom el, hogy én megvetést váltanék ki a viselkedésemmel bárkiben is. Ha mégis így érzi, akkor szerintem vele van a gond.

Alapjáraton kedves vagyok mindenkivel, de kapcsolatban élek 10 éve, és egyáltalán nem érdekel más férfi, szóval ha ilyen céllal közelednek, akkor nagyon gyorsan pattintom őket.

2023. ápr. 28. 17:23
 15/83 anonim ***** válasza:
100%
"mint egy jó belsőértékekkel rendelkező de csak átlagos vagy az alatti férfivel." Neked NULLA jó belsőértéked van dagadék. Az itteni válaszaidból már számtalanszor kiderült, hogy teljesen elfogadhatatlan vagy a nők számára.
2023. ápr. 28. 17:23
 16/83 A kérdező kommentje:

Ha kapcsolatban élsz 10 éve akkor irreleváns vagy a társkeresés céljából. Az előtte lévő viselkedésed volt a mérvadó.

Érdekes, hogy belsőértékekről beszélsz majd ledagadtékozol. Ez is jól mutatja, hogy nem a belsőmmel van a gond, csak a külsőmmel. Ha 185 cm , Brad Pitt kinézetű férfi lennék akkor az itteni hozzászólásaim után is csak csorgó nyállal jönnétek, hogy jöjjünk össze/feküdjünk le. Egy jóképű férfi bármit megtehet, egy kevésbé jóképű az meg egyből el van ítélve már a külsője alapján.

2023. ápr. 28. 17:26
 17/83 anonim ***** válasza:
96%
Fogyjon le :))))
2023. ápr. 28. 17:28
 18/83 anonim ***** válasza:
98%
Shrek a pizza futar lány már nem tetszik? Zaklatod még? Pocak már feszül a mai sör adagtól?
2023. ápr. 28. 17:28
 19/83 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kapcsolatban élsz 10 éve akkor irreleváns vagy a társkeresés céljából. Az előtte lévő viselkedésed volt a mérvadó."

Ezt magyarázd azoknak, akik mindenképp fel akarnak szedni, és bepöccennek attól, ha megmondom, hogy van párom.

Másrészt pedig, az előtte való viselkedésem miatt sem vethet meg senki, én csak kerestem a társam, akivel összeillünk hosszabb távon is, és meg is találtam.

2023. ápr. 28. 17:30
 20/83 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott van a probléma, hogy te azt hiszed jó belsőértékekkel rendelkezel és mégis azt tapasztalod, hogy bunkók veled. Nos, lehet mégsem olyan jók azok a belsőértékek és emiatt viselkednek veled úgy ahogy, nem a kinézeted miatt.
2023. ápr. 28. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!