Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi nem ismerkedik testi adottságok miatt?

Figyelt kérdés

Nekem pl 20cm kéne hozzá. +15cm magasság, hogy vonzó legyek a nők számára és +5cm farok méret, hogy ideális legyen a nőknek.

Ezek miatt nem is próbálkoztam soha, mert így felesleges. A személyiségem jó, szimpatikus vagyok általában emberileg másoknak, de ezzel semmit nem éeek. A legnagyobb vágyam egy feleség, de így esélytelen.

Szerintem a férfiak elég kevés %-a van így. Szerintetek?

2023. ápr. 25. 18:15
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
91%

"furcsa a testtartásom"

Ez komoly gond, rossz nézni az ilyet tényleg. Viszont tudsz ellene tenni, gyógytorna, sport.

2023. máj. 8. 11:15
 42/53 anonim ***** válasza:
96%

Ma minden a külsőségeken múlik, ezzel én is nagyon egyetértek.

És azzal is, hogy ha az ember életében évekig nem tőrténik semmi,akkor ugyan mi a büdös franctól lenne önbizalom.

Na az meg a legrosszabb, ha az embernek van egy jóképű, szép barátja, és azt látod, hogy neki szinte menekülni kell a nők elől, hozzád meg a kutya sem szól.

Na ez borzasztó állapot, és mély nyomot hagy az emberben.

Sajnos én is így jártam.

Emiatt alakult ki egy életre szóló kissebbségi érzet, és önértékelési probléma.

És bárki bármit mond, ez csak akkor, és csak attól fog megváltozni, ha akad barátnő, és előjőn az az érzés, hogy én is kellek valakinek.

Ez mástól mem tud megváltozni.

Lehetnek miliárdjaim, szép ruháim, ebédelhetek minden nap a Hiltonban, járhatok Lamborginivel, ez ezektől nem fog változni.

Ez csak egy kapcsolattól tud megváltozni.

A nőt semmi nem tudja helyettesíteni. Nincs opció.

Nincs olyan, hogy dió helyett jó lesz a dejó, vaj helyett a margarin, este egy pohár tej helyett egy pohár tea, vagy cukor helyett az eritrit.

Nincs ilyen. A Nő az Nő, és nem helyettesíti semmi.

Nincs gumibaba, nincs műsunci.

Azok élettelen dolgok. Nincs érzésük, nincs illatúk, nincs kisugárzásuk.

Nem tudnak szeretni, nem tudnak ölelni.

Ennyike. 🤷‍♂️

2023. máj. 8. 12:02
 43/53 anonim ***** válasza:
90%
De a testtartással kérlek csinálj valamit, mert nagyon rossz a sok púpos rossz tartású ember. Nagyon sok van már, egyre több, gyógytorna a legjobb erre vagy jóga, még videókról is el lehet ezt kezdeni. Hatalmas változást fogsz tapasztalni magadon ha más a tartásod. A nők között alig van púpos, a férfiak meg már lassan a fele.
2023. máj. 8. 13:28
 44/53 anonim ***** válasza:
32%
42. Szép beszéd!
2023. máj. 8. 13:38
 45/53 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ez jogos.

Én is elkezdtem futni, fogytam 20 kilót, mert megpróbálnék minél jobban megfelelni és terszeni a hölgyeknek.

A megjelenés az nagyon fontos.

A sportos egészséges járás,egyenes testtartás az sokat javít a helyzeten.

Az én helyzetem sajnos nem sokat javult ismerkedés téren, de az a baj, hogy hiába vagyok sportos, jó megjelenésű, 56 évesen már szinte lehetetlen.

Úgyhogy ez ne tántorítsa el a fiatalokat, mert nekik azért sokkal jobb a helyzetük.

42#

2023. máj. 8. 13:46
 46/53 anonim ***** válasza:
90%
40-50 fölött már nőtöbblet van és ha még egészséges is vagy és 50-60 évesen nem egy reménybeli 40-es ápolónőt keresel, az sajnos szinte már fehér holló a magyar férfiak között.
2023. máj. 8. 14:42
 47/53 anonim ***** válasza:
90%

44. Köszi.

46. De jó lenne ha igazad lenne. Én azt látom, hogy alig alig van nő.

Hát akkor én fehér holló vagyok koma.

Én teljesen jó egészségi állapotban vagyok, jó egzisztenciával, mindennel ami kell egy mai szinvonalas élethez, és kapcsolathoz.

Mondjuk egy 40- es ápolónő nem lenne rosz, mert vonz ez a szakma. Kicsit szexinek tartom.

Ápolgathatna, de nem betegség miatt.

Természetesen a viszonzás nem maradna el.

42.

2023. máj. 8. 15:18
 48/53 anonim ***** válasza:
90%

47-nek

50-es ápolónő is lehet szexi. Ahogy te sportos vagy, nők is lehetnek sportosak nyilván. Nem kell kiszórnod őket egy szám alapján.

2023. máj. 8. 20:22
 49/53 anonim ***** válasza:

40.

Ez teljesen természetes.

Mivel előttem egy 40 es ápolónővel példálóztak, így én is ennél maradtam, de természetesen az 50 körüli hőlgyek közőtt is van csinos, igényes, szép arcú.

Ha egy ilyen akadna, azon nyomban én is Királynak érezném magam, nem csak a Károlyka.

Minden műszak után finom ételekkel, Tokaji Aszúval, vagy egy finom pezsgővel várnám haza.🍾

Vennék valami finom olajat, és a megfáradt kis testét jól átmasszíroznám. 🖐

47#

2023. máj. 8. 21:07
 50/53 anonim ***** válasza:
Jáj, az ápolónőt nem hivatásként, hanem átvitt értelemben és arra értettem, hogy több férfiismerősöm 50-60 között már azon kombinál, milyen jó lenne otthonra egy asszony, aki majd mikor ő már 70-80 éves lesz, az csak 60 és majd körbegondozza.
2023. máj. 8. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!