Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi nem ismerkedik testi adottságok miatt?

Figyelt kérdés

Nekem pl 20cm kéne hozzá. +15cm magasság, hogy vonzó legyek a nők számára és +5cm farok méret, hogy ideális legyen a nőknek.

Ezek miatt nem is próbálkoztam soha, mert így felesleges. A személyiségem jó, szimpatikus vagyok általában emberileg másoknak, de ezzel semmit nem éeek. A legnagyobb vágyam egy feleség, de így esélytelen.

Szerintem a férfiak elég kevés %-a van így. Szerintetek?

2023. ápr. 25. 18:15
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
67%
Neked minden nő ideális amugy?
2023. ápr. 25. 18:25
 2/53 anonim ***** válasza:
40%
A nőket kevésbé érdekli a kinézet. Szerintem sokkal taszítóbb ez a gondolkodásmódod.
2023. ápr. 25. 18:27
 3/53 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem a férfiak elég kevés %-a van így."

Szerintem is. A többségnek nem gond párt találni.

2023. ápr. 25. 18:30
 4/53 anonim ***** válasza:
31%
2 a nőket kizárólag a kinézet érdekli
2023. ápr. 25. 18:32
 5/53 anonim ***** válasza:
86%
Nem hinném, hogy ha ennyire kisebbségi komplexusod van, akkor vonzó lenne a személyiséged :P
2023. ápr. 25. 18:42
 6/53 anonim ***** válasza:
18%
5. Te meg arra buksz ha dominalhatsz a ferfi felett ,.. szegyeled el magad!
2023. ápr. 25. 19:15
 7/53 A kérdező kommentje:

Nagyon nem.

Ezen jót nevettem, köszi :D

Én is így gondolom.

Nem, mert nem ez a téma.

2023. ápr. 25. 19:56
 8/53 anonim ***** válasza:
85%

Nevess jót nyugodtan. De azért megnézném, hogy mennyire fogsz nevetni, amikor egyedül éled le az egész életed.

Ez a problémád. Ahelyett, hogy változtatnál, hülyének nézed azt, aki rámutat a problémádra. Ráfoghatod a kinézetedre a dolgot, mondhatod, hogy a magasságodon nem rudsz változtatni, úgyhogy nem a te hibád, de amikor magányos vagy rohadt mindegy lesz, hogy kinek a hibája.

#2 voltam

2023. ápr. 25. 20:02
 9/53 anonim ***** válasza:
89%
Nem mersz ismerkedni, azt írod, nem is próbálkoztál sosem, mert "úgyse". Pedig annyira szimpatikus vagy... Ez olyan, mintha kijelentenéd egy ételről, hogy úgysem szereted, pedig még nem is kóstoltad. Nem elméleteket kellene gyártani. Nálunk minden férfi 160-165 cm körül van a családban és mindnek van nője, gyereke, unokája.
2023. ápr. 25. 20:06
 10/53 A kérdező kommentje:

Akkor majd 40 év múlva írok, jó?

Jelentkezel egy állásra, ami olyat követel, aminek nem felelsz meg? Nem próbálok olyat, aminek tudom a végét. Az étel nem választ. Jó a családodnak. Én meg nem is nagyon látok nálam alacsonyabb fiatal nőt.

2023. ápr. 25. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!