Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmilag mennyire elfogadott, ha egy idősebb férfi fiatalabb lányokkal ismerkedik?
Figyelt kérdés
Például egy 25 éves férfi 16 évesekkel.2023. jan. 24. 22:30
1/22 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a pedofilozók, pedig ez nem az.
2/22 anonim válasza:
18-at azért csak meg kéne várni, ha biztosra akarsz menni.
3/22 anonim válasza:
Attól még, hogy nem pedofília, attól még gáz. De nevezzük akkor efebofíliának.
Egyébként azt jelzi, hogy egy 16 éves érzelmi és értelmi szintjén állsz, ezért normális emberek le fognak sajnálni.
4/22 anonim válasza:
Hat 16-tol mit akar egy 25 eves?
Tanul, nem felnott, tehat szuleivel el.
Ha 17,5-18 lenne, akkor talan okes
5/22 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy inkább ők vonzódnak jobban hozzám, és nem pedig fordítva. Nagyon fiatalnak nézek ki, de sosem tagadom le a valódi korom. Ha zavarja őket, vagy kellemetlen a számukra a korkülönbség elfogadom.
2023. jan. 24. 22:56
6/22 anonim válasza:
Ja ertem. Igen, a fiatalos kulso miatt van ez.
8/22 anonim válasza:
7# csak tudnam miert pontoztatok le, gyokerek. Erveld, koszi!
9/22 anonim válasza:
Nem a “fiatalos külső” miatt van, hanem mert felnőtt nők nem tudják komolyan venni. Sőt 17 éves kiskorúak sem.
10/22 anonim válasza:
Trend. Erositsd ezt a vonalat.
Szerintem teljesen ok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!