Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmilag elfogadottabb ha egy nő egyedülálló mint egy férfi?
Szerintem ellenkezőleg. A nőktől jobban elvárják, h kapcsolatban legyenek, vagy jegyezzék el őket.
26/F
Társadalmilag sztem még mindig cikibb nőnek egyedülállónak lenni, mint férfinak, főleg 25 év felett. Mert:
- ha a férfi egyedülálló, akkor nem volt szerencséje meg vagány agglegény, ha a nő nem, akkor biztos defektes, túl nagyok az elvárásai (meg egyáltalán minek válogat, örüljön, ha vki udvarol neki, a férfi már jó, ha egy fokkal szebb az ördögnél és nem veri, nem iszik...) stb. ha meg esetleg úgy viselkedik, mint az agglegény, akkor nem is nőies, micsoda szingli fertő...
- "ekkor már szülni kéne"... mert ugye egy nő csak akkor teljesedhet ki, ha vezet egy háztartást meg szül
Egyedülálló nő vagyok.
Fogalmam sincs.
De rohadtul nem is érdekel. :)
Kit érdekel a társadalom?
Ha valaki idősebb korában is egyedülálló, az nem csak azért lehet, mert defektes, ez röhejes... Az egyik barátom már közelít a harminchoz, és nála rendesebb ember nem igen van, de azért van egyedül, mert olyat keres, akibe szerelmes tud lenni, és ilyen nem terem havonta kettő...
Van olyan is, akinek nincs szerencséje, mert mindig olyanok tetszenek neki pl., akiknek ő nem, vagy csak nem alakul ki semmi komolyabb, és van olyan is, aki meg szeret egyedül lenni, túl független egy komoly kapcsolathoz.
Kérdező, élj úgy, ahogyan neked tetszik, a többi nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!