Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt rengeteg nő hogy minden egyedülálló férfi álma egy barátnő?
Én egyedülálló férfi vagyok és minden álmom egy barátnő!!
Talán azért hiszik, mert 90 százalékban ez az igazság!
eddig akárhány egyedülálló pasival beszéltem, mind barátnőt akart. vagy nagyon túlzóan próbálta mutatni, hogy mekkora császárság az egyedüllét, és szinte cikizte azokat, akik párral voltak- irigység, féltékenység. tehát még az is nagyon akart barátnőt, aki nem mondta ki. a viselkedése elárulta.
olyannal még nem találkoztam, mint te, aki egyáltalán nem is vágyik társra. szerintem a legtöbbeknek hasonló tapasztalatai vannak, és ezért hiszünk ilyesmit.
bár ha egy lányosabb társaságban hirtelen megjelenne egy pasi, nem gondolnék feltétlelül arra, hogy csak azért van ott, hogy becsajozzon. arra gondolnék, hogy jó fejek vagyunk és barátkozni akar :D én kis naiv, végül kiderült utólag mindig, hogy nőzni akart, de na...
22/l
A leírtak alapján elég antiszoc lehetsz. Az ember társas lény tehát normál esetben vágyik társra, nem farok kiverő puncira, társra. Ha te nem, magáügy, de ettől még nem ez a megszokott, normális vagy elterjedt.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!