Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló fiatal anyukák! Ti vállalnátok párkapcsolatot egy olyan férfival, aki nem akar saját gyereket, és a tietek nevelésében sem akar részt venni?
Megoldható
Ezt hivják szeretőnek :-) vagyis összejárnak szexelni meg esetelg mozi program ... De nem laknak együtt ...am ha mind a két félnek megfelel akkor semmi kivetni való nincs benne ... Csak előre le kell beszélni a szabályokat - nincs szerelem csak fizikai vágy
4.
Szerintem akivel hűséges kapcsolatban vagyok, az már nem a szeretőm.
6.
Nem, ez nem kérdés.
Szerintem egy nőnek ha már van gyereke akkor az/azok a legfontosabbak, vagyis ebben az esetben párkapcsolatról nem beszélhetnénk ha a férfi elhatárolja magát a nő gyerekétől.
Vagyis ilyen esetben csakis a szexkapcsolat tartható fenn, mert kétfelé szakadva nem lehet élni és egy párkapcsolatban nem szét kell esnie egy embernek (a nőnek a gyereke és a párja között), hanem egy egységben kell élniük, ami ugyebár a férfi akaratát figyelembe véve lehetetlen.
Én nem tudom ezt elképzelni, szerintem ez folyamatos szervezkedést, idegeskedést, kompromisszumot és számtalan inkább kellemetlen tényezőt von maga után mint amennyi jót és kellemes élményt adna.......nem érné meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!