Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogyan közölheti diplomatikusan, de lényegretörően egy nővel, akivel ismerkedik, hogy neki fontos a szex egy párkapcsolatban?
Így: nekem fontos a szex egy párkapcsolatban. Nem kell köríteni.
35/N
A demiszexuálisoknak is legtöbbször fontos. Náluk annyi van, hogy CSAK a kapcsolaton belül fontos, CSAK akkor ha van érzelmi kötelék.
Amúgy tényleg nem értem, ezt miért kell külön közölni...
Mert a nők legalább 30%-a demiszexuális, ezért 3 leszólított csajból esélyes, hogy az egyik ebbe a halmazba esik bele.
Illetve mert a normál szexualitású nők között is elég széles a szórás aközött, aki naponta többször is szereti és ha kimarad, akkor ő bújik a pasihoz, meg aközött, akinek a heti 1 bőven oké, szinte mindig a férfinak kell kezdeményeznie és már heti 2-3 alkalomnál megjegyzi, hogy "úgy érzem neked "csak" szexre kellek."
"Mert a nők legalább 30%-a demiszexuális, ezért 3 leszólított csajból esélyes, hogy az egyik ebbe a halmazba esik bele."
Ez max akkor gond, ha kapcsolat nélkül keresel laza szexet.
De te azt írod, kapcsolatot szeretnél...?
Nem értelek.
5: én 17 éve vagyok a férjemmel, szóval a mai frigid generációból kimaradtam - a barátnőim sem ilyenek, de még mindig azt mondom hogy egyszerűen közölni kell és kész. Meglepő számomra mik vannak. Az én igényem nem csökkent, de kinek hogy...
35/N
"negyven felettiek kétharmada az adatlapba beleírja, hogy nem lesz szex."
Ezt kifejtenéd bővebben? Nekem így kontextus nélkül nem világos, hogy mire vonatkozik. Szex nélküli kapcsolatot akarnak, vagy mi?
Azt a ferfinak kell elérnie hogy a nő akarjon vele szexelni.
Valakivel szivesen gyakran lefekszik az ember lánya, mással meg keruli a szexet.
Ez pasitol függ hogy ki mit hoz ki egy nőből. A nők szexualitására a ferfi vagy hatással van vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!