Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek jó érzéketek van a masszírozáshoz? Nektek fontos, hogy a pasi jól masszírozzon?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 10:52
1/9 anonim válasza:
Nem igénylem. Kivétel volt a terhesség.
2/9 anonim válasza:
Nem szükségszerű, de szeretem, mikor bemelegítünk vele, felizgat.
3/9 anonim válasza:
Nekem fontos, én is szeretem így kényeztetni a párom. Felüdülés egy nehéz nap után, és külön jól esik ha az csinálja aki szeret, mert törődik velem
4/9 anonim válasza:
Mindenképp előny. Egy hosszú nap végi váll-nyak, és/vagy talpmasszázs a fellegekbe tud juttatni 🤩 Sokszor jobban kívánom, mint a szexet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem semmilyen. Nem szeretem csinálni és iszonyatosan gyűlölöm kapni, szóval nálam meg sem lehet próbálni!
6/9 anonim válasza:
A visszajelzések alapján én elég jól masszírozok, és szeretem is csinálni. Szerintem egy jó kis lazulós program, de nem dőlök a kardomba, ha az éppen aktuális pasim bem szereti.
7/9 anonim válasza:
Gyűlölöm, ha masszíroznak, nekem nagyon kellemetlen, csikis élmény. Az én kezem pedig gyenge ahhoz, hogy másnak jó legyen
8/9 anonim válasza:
Nem, én nem szeretem, nem is bírom, kirúgom a másik fogát akaratlanul is, ha elkezd gyúrni. Közben üvöltök is, de nem azért mert jó.
9/9 harebell válasza:
Nem igazán szeretem, ha masszíroznak, nem esik jól, legfeljebb akkor, ha tényleg be van feszülve valamelyik izomcsoport. De nagyon szívesen csinálom a páromnak, ő szereti, ahogyan masszírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!