Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az, hogy milyen autója van a hapsinak? Mert itt 100/99 szor csak azt hallani, hogy csak guruljon és ne essen ki alóla a kerék, ne legyen rommákorhadva. Mégis azt látom, hogy 10/8 férfi folyton új autót akar venni és a nők nagy része is...
Jó mérce lenne, de sok a 10-15M-es céges kocsi.
Ráadásul a BMW - AUDI - MERCEDES hármasból mind egyforma. Így lehet, hogy 10 éves, csak jól fényezett, tiszta gép.
Meg ugye sokan hitelesek, lízingesek.
Amivel jól szűrhető a pasi szintje: lakása, vadászfegyverei, és AZ EX-CSAJAI.
"Esztet híjják marketingnak, árántesvírem"!
Sajnos az egész autóipar a gusztustalanul túltolt marketingre épít, olyan megfoghatatlan kifejezésekkel, mint a jó öreg "a zéletérzés", meg "keleti kényelem", esetleg "ottan a béjem véné az írzetet kő megficetni!" böffentés a nyak-nélküli, bőrhajú, dupla aranyfuxban és éjjel is napszemüvegben grasszáló öblös fazontól.
A sok proli meg el is hiszi, "mer ez Bentli, tesó, ez az igazi arictokrata érszés!" - helyi roma valóban Bentley-vel jár, esténként ilyen zsákokból készült "garázsba" áll be vele, a félig összedőlt putri mellé.
A legjobban túltolt autómárkák: Béemvé, Ódi, Merszídesz, Bentli, "Hajrá Masa, hajrá Ferári", Folkszvágen Golfütők, Porsemaradtbelőle.
3.-ra.
Értem én, hogy jön a megemelt rezsid, de ne a gyógyszeren spórolj!
4.
Primitív és kicsinyes taktika rögtön személyeskedő hangnemre váltani (esetleg valamely "szent autómárka nevibe"? :D)
5.
Fordom van. Mustang. Előtte is Ford volt, Mondeo.
Nekem jelent valamennyit ha egy férfinek van igénye jó kocsira, van stílusa hozzá, és meg is teremti magának.
És most itt nem azokról írtam akik csajozós kocsi miatt akarják ezt, hanem akiknek az egyénisége maga, hogy egy férfinek legalább olyan kocsija legyen, amit lehet is annak nevezni. És ne a daihatsunál kezdődjön már.
Aki csak hitellel cégautoval vetít, az úgy nekem látszatkeltő álszent. Aki akkor bármiben is lehet álszent hazug.
Akinek meg csajozás miatt kell csak jókocsi mert anélkul nem tudna csajozni és egy manko tulajdonképpen a kocsi az megint gyengejellemre vall valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!