Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérek, milyen kilátásaim vannak? 25f
2 jól fizető részmunkaidős állásom van + egyéb alkalmi munkák vállalásával anyagilag stabil lábakon állok.
Viszont nagycsaláddal élek egy kisfaluban, szülők, nagyszülők, unokatestvérek. Nálunk ez a szokás.
Most hogy van ez a vírus dolog, teljesen megszűntek a terek, ahol ismerkedni szoktam, meg már időm sem telik rá.
Próbáltam az online oldalakon, de nulla sikerrel.
Hol lehet most vidéken ismerkedni?
Na már most nem szeretnék elköltözni sem albérlet, sem saját ház. Szeretem a családom. Viszont elég nagy hátrány, hogy ha még találok is partnert hazahozni nem tudom.
Időhiányban is küzdök, hiszen folyamatosan van megrendelésem és mellette 2 részmunkám. Vagy ez, vagy a minimárbér ugye.
Elkezdtem leküzdeni a karantén kondit, mellette megtanultam sütni.
Szeretnék ismerkedni, de ezek elég nagy hendikeppek.
Sok a kérdés. Például ha a faluban is van olyan egyedülálló lány, aki bejön neked, akkor rajta.
Ha viszont ismert a kínálat és a jobbak már foglaltak, akkor nem mindegy, hogy 10 vagy 100km-re van a legközelebbi nagyváros.
Az sem mellékes, hogy használod-e a netet társkeresésre és ha igen, akkor mennyire vagy mobilis. Van kocsid?
4. Nem, nem tudom hazavinni, mivel az egész család itt él és bizonyos tevékenységeknél zavaró.
3. Rinyaszentkirályon
Összegezve, a net sem játszik, mert nem lenne időd utazni, később találkozni. Ezen okból a legközelebbi nagyváros sem játszik. Ha valami csoda folytán a lány hajlamos lenne téged látogatni, az sem játszik, mert sokan vannak nálatok.
Magyarul, a jelenlegi helyzetben csak azok a faludbéli lányok jönnek szóba, akiknek van saját ingatlanjuk. Vagy esetleg a szüleinél lakik, de van saját tere és téged hazavisz a pásztorórákra...
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, mert a 6os és skandináv lottót is elvitték nemrég, de kb. annyi esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!